Vodafone YOU – de voordelen van een abonnement met de vrijheid van prepaid

Niet iedere smartphone gebruiker wil vastzitten aan een contract met een vaste maandprijs, maar wil wel voordelen als voordeliger internet ontvangen die normaal gesproken enkel bij een abonnement zitten. Vodafone YOU is de oplossing voor deze gebruiker. Met YOU kies je voor een voordelige maandbundel, die je maandelijks kunt aanpassen. Heb je even geen maandbundel nodig? Geen zorgen! Dan betaal je het standaardtarief per MB/minuut/sms, zoals je gewend bent van prepaid. 

Met Vodafone YOU introduceert Vodafone maandbundels voor iedereen, je hebt geen abonnement meer nodig! In tegenstelling tot reguliere abonnementen, kun je de voordelige maandbundel zelf aanzetten en eenvoudig kiezen hoeveel minuten/sms en data je voor komende maand wil gebruiken. Hiervoor heb je keuze uit de bundels YOU S, YOU M en YOU L. Hierbij heeft de kleinste bundel 200 MB data en 20 minuten/sms voor een bedrag van € 7,50, krijg je bij de Medium variant 500 MB en 50 minuten/sms voor € 10,- en ontvang je bij YOU L, de grootste bundel, 1 GB data en 100 minuten/sms voor € 15,-.

Deze maandbundels worden van het tegoed afgeschreven zodat je nooit aan onverwachte kosten zit. En wanneer je internetbundel op is, maar de maand nog niet voorbij krijg je gratis Xtra MB’s cadeau. Net genoeg om de rest van de maand nog even door te kunnen appen. Zijn je Xtra MB’s ook op, dan betaal je het standaard tarief voor je verbruik per mb/min/sms. Maar je kunt er ook voor kiezen om een nieuwe bundel aan te schaffen, die wederom een maand geldig is. Je weet direct waar je aan toe bent en kunt nooit te veel uitgeven!

3 bundels naast elkaar

 

Fantastic Friday

Naast de extra MB’s aan het einde van een bundel, heeft Vodafone voor alle Vodafone YOU klanten een extra verrassing. Elke vrijdag staan er speciale deals klaar voor de klanten. Dit kan een gratis dagbundel van 250MB of een leuke korting op een losse bundel zijn, maar ook korting op festivalkaarten of gadgets. De enige vereiste voor het gebruik maken van Fantastic Friday is dat er ten minste één keer opgewaardeerd is.

 

Tarieven

Vodafone heeft bij de introductie van Vodafone YOU ook de tarieven verlaagd. Voortaan betalen klanten 20 cent per minuut en 15 cent per sms. Internetten kost nog steeds € 1,- voor een dagbundel van 100 MB, maar buiten de bundel is het verlaagd naar € 0,10 per MB. Ook is de internetsnelheid verhoogd naar 43 Mbps.

 

Tot slot

Vodafone YOU is perfect voor wie wel graag onbezorgd gebruik wil maken van de telefoon, zonder vast te zitten aan een abonnement. Het grootste voordeel is dat je volledige vrijheid hebt en zelf bepaalt of je een bundel aanzet of niet. Ook betaal je altijd vooraf voor de voordeelbundels. In het verleden betaalde je met prepaid altijd per minuut of MB, en waren grootverbruikers toegewezen aan abonnementen. Met YOU heb je geen abonnement meer nodig om deze voordelen te krijgen!

In tegenstelling tot abonnementen stopt de bundel wel automatisch aan het einde van de maand. Je kunt 30 dagen gebruik maken van de bundel en na 30 dagen kun je zelf beslissen of je voor de volgende maand weer een bundel aanzet. Dit geeft je veel vrijheid, omdat je altijd baas bent over je eigen geld en behoeften, maar je moet wel zelf alert zijn om het beltegoed weer op te waarderen. En wil je geen bundel aanzetten voor de komende maand? Dan maak je gewoon gebruik van de standaard internettarieven.

Vodafone YOU is vanaf deze maand beschikbaar bij elke nieuw gekochte prepaid telefoon. Gebruik je al Vodafone Prepaid en wil je overstappen op Vodafone YOU? Sms dan “YOU AAN” naar 4000, of regel het via My Vodafone.

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant