Supersnel internet en haarscherpe tv scoor je bij Phone House

Met de Tour de France, Wimbledon, het WK voetbal en nog veel meer moois op de agenda, is er in de tweede helft van 2022 genoeg te zien op tv. Of misschien wil je deze zomer Wordfeud, YouTube, Netflix en Videoland wel uitspelen. Waar je ook voor thuisblijft: voor het beste en voordeligste tv- en internetabonnement moet je bij Phone House zijn.

Nu roepen aanbieders van abonnementen wel vaker dat je bij hen moet zijn. Niet altijd zijn die aanbieders even objectief. Wij zijn dat wel; Phone House is onafhankelijk en niet gebonden aan een bepaalde provider. We vergelijken het aanbod van meerdere partijen.

Misschien denk je: ‘Dat kan ik zelf toch ook?’ Maar zo eenvoudig is dat niet. Per adres kan het aanbod variëren. Onze winkelmedewerkers weten precies wat er (aansluitingstechnisch tenminste) achter jouw voordeur kan, en wat er niet kan. Er zijn namelijk nogal wat factoren in het spel.

Wij kijken naar je bandbreedte

Het ene huishouden is het andere niet. Het oudere echtpaar van Alexander Bellstraat 5 kijkt alleen in de avond een paar uurtjes live-tv en gebruikt internet alleen voor wat bankzaken, wat mailen en af en toe een ‘Whatsup-berichtje’ naar de kinderen en kleinkinderen.’

Een paar deuren verder gaat het er wat anders aan toe. Zoon Diego speelt het liefst online FIFA, dochter Mariska netflixt zich een slag in de rondte en thuiswerkmoeder Ivanka vergadert online wat af, met een Spotify-stream op de achtergrond. Hier wordt gegrossierd in gigabytes. Het is een open deur dat beide huishoudens behoefte hebben aan een ander abonnement. Hoeveel bandbreedte en welke snelheid je nodig hebt, hebben wij zo voor je berekend.

Is de wifi optimaal?

Vlak bij de router of het draadloze modem – vaak staat die in de meterkast – is de ontvangst optimaal. Nu zijn er ook situaties denkbaar waarin je niet in of dicht bij je meterkast wilt zijn. In de zomer bijvoorbeeld, wanneer je ‘s avonds nog wat zonnestralen wilt meepikken. Maar het meepikken van een streepje wifi kan daar een hele uitdaging zijn. En een haperende stream op matchpoint of in de laatste ronde van Max is natuurlijk niet echt wat je wilt.

Geen punt: veel Phone House-winkels hebben een oplossing die uit voorraad leverbaar is. Denk aan switches, wifi-mesh-systemen, access points en nog veel meer. Alles om jou zelfs op zolder en in de verste uithoeken van je tuin supersnel en stabiel internet te geven.

Hoeveel tv’s moeten aangesloten worden?

Vroeger, lieve kinderen, zat het hele huishouden ’s avonds verzameld om één televisie. Dat was het stralende – en soms piepende en krakende – middelpunt in huis. Als je geluk had, zat je op de bank met een schaaltje krakende chips binnen handbereik. De meeste huishoudens hebben nu meerdere televisies, en dan laten we smartphones en tablets met tv-app zelfs buiten beschouwing. Dat is iets waar we rekening mee houden: hoeveel televisies moeten we aansluiten op je abonnement? En zijn het wat oudere televisies, of ultramoderne met een SmartTV-app? En wat voor kabelaansluiting heb je eigenlijk? Zodra we antwoorden op die levensvragen hebben, komen wij met een passend aanbod.

Slim combineren

We blijven Nederlanders en we houden wel van een voordeeltje. Nu wil het geval dat de grootste aanbieders van internet en tv óók je mobiele abonnement (kunnen) verzorgen. Vaak kom je in aanmerking voor combinatievoordeel. Ziggo en Vodafone zijn een voordelige combinatie, net als de diensten van KPN Mobiel en Thuis, of T-Mobile mobiel en internet & tv.
Zeker weten dat je optimaal profiteert? We bekijken je situatie en adviseren je op basis van jouw situatie! Kom langs bij een Phone House in de buurt, we staan voor je klaar!

Alvast meer weten over de voordelen van glasvezel? Lees hier meer!

Share

Ook interessant