Alles-in-1 combinatievoordelen op een rij

Haal jij wel alles uit je mobiele abonnement? Vorige week beschreven we hoe je elke maand kunt besparen door extra op je bundel te letten. Maar wist je dat je met het internetabonnement voor thuis ook kunt besparen op de telefoonkosten? Verschillende netwerken hebben mooie aanbiedingen als je het internet thuis combineert met het mobiele abonnement van hetzelfde netwerk.

 

1. KPN Compleet

KPN heeft wellicht de grootste campagne om verschillende abonnementen van klanten te combineren met het Alles-in-1 pakket. Zij noemen deze mogelijkheid “Compleet”. Wanneer je thuis Internet, TV of Bellen van KPN hebt en ook je mobiele KPN abonnement op dit adres geregistreerd is, kun je de voordelen via deze link aanvragen.

KPN Compleet klanten ontvangen standaard 5,- korting op de telefoonrekening, een gratis zenderpakket (HBO-, Kids- of Pluspakket), een verdubbeling van de minuten, sms’jes en MB’s en kunnen ook gratis onderling bellen tussen het mobiele KPN abonnement en de thuistelefoon.

Zijn er meerdere mobiele KPN-aansluitingen op hetzelfde adres, krijgen ook de andere gebruikers 5,- korting op de rekening. Daarnaast bellen alle KPN klanten op dat adres gratis naar elkaar en kunnen de gezinsleden onderling MB’s delen.

allesin1

 

 

2. Telfort CombiVoordeel

Ook KPN-dochter Telfort heeft haar eigen combinatievoordeel, maar – omdat het toch om een budgetmaatschappij gaat – er zijn minder voordelen dan bij KPN. Wanneer je een mobiel Telfort abonnement combineert met een internetpakket van Telfort, mag je kiezen uit één van de voordelen.

Telfort geeft de klanten de keuze uit een verdubbeling van de minuten, sms’jes en MB’s, een korting van 5,- op de factuur van Interactieve TV, een gratis zenderpakket (HBO-, Opnemen of Kidspakket) of uit Telfort veilig. Telfort Veilig beschermt maximaal 3 smartphones of computers tegen virussen, spyware en spam.

CombiVoordeel van Telfort is via deze link aan te vragen. De voordelen blijven geldig zo lang je beide abonnementen actief zijn. En wil je tussendoor wisselen van voordeelpakket? Dat kan! Eens per 90 dagen mag je jouw voordeelpakket wisselen met een andere.

telfort

 

 

3. Vodafone Thuis Power Up

Het is iets minder bekend, maar ook Vodafone heeft een eigen combinatievoordeel. Wanneer je een Vodafone Red, Red Essential of Red Super abonnement hebt, kun je dit met Vodafone Thuis (Internet TV en Bellen) combineren. Je krijgt dan elke maand 3GB extra op je mobiele Red abonnement en je profiteert van een gratis Themapakket naar keuze. Maximaal 5 personen per huishouden kunnen zich registreren voor deze actie.

Om Power Up aan te vragen hoeft de zelf klant niks te doen. Zodra Vodafone ziet dat een klant zowel een RED abonnement als een Vodafone Thuis abonnement op hetzelfde adres heeft, zet Vodafone het in werking. De 3GB wordt automatisch bijgeschreven en de klant ontvangt een sms en e-mail hoe het zenderpakket aangevraagd kan worden.

vodafone

 

 

4. Ziggo

Bij Ziggo ligt de korting net omgekeerd ten opzichte van bovenstaande netwerken. Omdat Ziggo gestart is met vast internet, kun je als uitbreiding een Sim-Only nemen van de provider en telefoons met korting krijgen. In de sim-only prijs zit al standaard 5,- korting verwerkt. Stop je met thuisinternet van Ziggo, dan zal het telefoonabonnement 5,- duurder worden.

 

5. Tele2 blijft nog uit

Tele2 heeft helaas op dit moment nog geen combinatiepakketten voor klanten die zowel een Alles-in-1 als een mobiel abonnement heeft. De Zweedse provider geeft vooralsnog aan dat hun mobiele- en internetabonnementen zo voordelig zijn, dat ze geen extra korting kunnen geven.

 

Combineren of toch los?

De aanbiedingen helpen natuurlijk wel, maar je hoeft je niet volledig blind te staren op de Alles-in-1 combinatievoordelen. Soms is een losse internetaanbieder met een andere mobiele provider juist het meest voordelig in jouw situatie. Bij Phone House vergelijk je alle internetaanbieders met elkaar en kun je zo inzien of een combinatie bij jouw provider of twee losse aanbieders interessanter zijn. Ga hiervoor langs in één van onze winkels of kijk op onze site wat er mogelijk is.

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant