Youtube top 5

Niet iedereen zal het met mij eens zijn, maar met het koude weer is het vooral heel fijn om binnen te zitten. Om je tijd binnenhuis (of in een vertraagde trein) door te komen kan je kijken naar deze mooie, ontroerende en grappige filmpjes. Speciaal voor jullie onze Youtube top 5 van deze week!

Lift?
Deze kerel hoeft waarschijnlijk niet veel moeite te doen voor een lift, ongelofelijk! Zijn vriend zorgt voor de soepele dansmoves.

For the ladies
Ga er even lekker voor zitten en geniet van deze  tranentrekker. De bruidegom pakt uit met een ontroerende  huwelijkspeech.

Spookrijden
Deze grap is echt hilarisch! De goochelaar houdt iedereen voor de gek.


Levend aas
Deze man zal de komende tijd niet meer gaan vissen.

Messi
Hij werd voor de vierde maal verkozen tot wereld speler van het jaar en dat kon Adidas natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Met deze fantastisch geanimeerde video worden de hoogtepunten van ‘Leo’ Messi van afgelopen vijf jaar samengevat. Herken jij zijn memorabele momenten?

Wat vond jij van deze Youtube top 5? Bij de reacties horen we graag jouw mening! Weet jij nog een veel leuker filmpje, dan horen we dat ook graag. Wie weet komt jouw filmpje volgende week wel in de youtube top 5 en ontvang jij alle eer en credits!

Share

Martijn

Google + schrijft op een toegankelijke manier over smartphones, apps, tablets, lifestyle en alles wat daar in de buurt komt. Met veel enthousiasme, plezier en een eigen mening zorgt hij dat je op de hoogte blijft. Heb je vragen, suggesties of een briljant idee? Martijn helpt je graag en is van vele markten thuis.
Twitter @Doev

Ook interessant