WappZapp: Het beste van online tv op je smartphone of tablet.

Het voelt inmiddels al eeuwen geleden dat we avonden op de bank doorbrachten met een afstand bediening en een tv-gids. Dankzij nieuwe ontwikkelingen zoals digitale tv en uitzending gemist bepalen we meer en meer zelf wanneer we naar wat voor programma’s kijken. We kijken niet alleen meer via de televisie maar ook steeds vaker via je smartphone of tablet! De meesten van ons weten de nodige online video’s wel te vinden, het aanbod is dan ook enorm. Maar hoe maken we nu een goede selectie tussen al deze online video’s? Het is natuurlijk zonde als we aan de ene kant tijd besparen door zelf onze momenten te kiezen, terwijl we deze kostbare tijd net zo hard weer verspillen door te beginnen aan video’s die het aangluren niet waard blijken te zijn! Kortom: Leuk dat er zoveel is, maar wie of wat bewaart voor ons nu het overzicht? Dat is dus waar Wappzapp om de hoek komt kijken!

Wat doet Wappzapp dan?

Selecteren naar jouw keuze! Wappzapp is eigenlijk een online tv-portal. Deze app zorgt voor een overzicht van al je favoriete youtube kanalen, gemiste uitzendingen en online series. De redactie van Wappzapp vertelt je ook waar de rest van Nederland graag naar kijkt en geeft je nuttige tips over online films, concerten en nieuwe programma’s. Je hoeft dus ook niet meer zelf bij te houden wanneer er een nieuwe aflevering van een van je series uitkomt. De app stelt je via een push bericht tijdig op de hoogte.

Wanneer een video echt de moeite waard is kun je hem binnen no time via Facebook met al je vrienden delen. Uiteraard betekent dit ook dat je een snel en duidelijk overzicht hebt van waar je vrienden naar kijken! En mocht een video zo de moeite waard zijn dat je tablet scherm te klein wordt, dan zapp je vanaf je tablet de video’s zo naar je tv scherm. Hiervoor heb je niet per se Apple televisie nodig, de app ondersteunt ook laptops, televisies met een browser met Flash-ondersteuning en mediacenters.

Wappzapp geeft je dus een mooi overzicht over wat er op tv is geweest, aangevuld met voor jou interessante internet video’s. Zo krijg je eindelijk de mogelijkheid om zelf je ideale kanaal samen te stellen, met jouw favoriete filmpjes op tijdstippen en plekken die jou het beste uitkomen. En zeg nou zelf, dat klinkt toch een stuk beter dan afhankelijk zijn van de programmering van de verschillende omroepen?

Wil je meer weten over TV kijken op je tablet? Neem dan ook eens een kijkje op het gedeelte van onze website waar we meer informatie bieden over alles in één paketten!

Share

Peter

Google+ Facebooken, twitteren en apps uittesten. Dat zijn de alledaagse zaken die je als social media moderator van Phone House voor je kiezen krijgt. Heel vervelend allemaal.. maar iemand moet het doen! Voordeel voor jullie is dat alleen de nuttigste apps en de leukste accessoires op dit blog vermeld worden. Heb je suggesties, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stuur ze via socialmedia@phonehouse.nl naar Peter en hij voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant