Top oudjaarapps

Nog een paar uur en dan is het al 2013. Om het oude jaar goed uit te luiden hebben we drie apps kort in willekeurige volgorde op een rij gezet.

Wil je nog een lekkere cocktail maken vanavond? Wij vonden  een handige app die je op weg helpt. Met Cocktail Flow kan je aan de hand van de drank die jij nog in de kast hebt staan een spannende cocktail maken of juist zien welke drank je nog nodig hebt om de laatste beetje smaak toe te voegen aan de ultieme cocktail. Superveel leuke receptjes zorgen dat je met een goed gevoel 2013 invliegt!  Cocktail flow is gratis te downloaden voor iPhone.  

Hou jij wel van een potje knallen? Dan is er Rotje, de app die al sinds 2009 het oude jaar met ons uitknalt! Dit jaar heeft de app weer een leuke upgrade gekregen. Waar je voorheen alleen nog in je eentje kon knallen kan je nu ook Rotjes, Matjes en zelfs Nitraatbommen gooien naar je (digitale) vrienden. Vorig jaar was de app al hilarisch, maar knallen met je vrienden maakt het nog leuker. BOEM!  Gratis te downloaden voor iPhone en Android.

Vind jij dat knallen maar niks en heb je juist ruzie met de buren vanwege vuurwerkoverlast? There is an app for that! Met de app van BuitenBeter kan je een foto maken van bijvoorbeeld een kapotte prullenbak, het brandende bosje in de voortuin of een kapot geknald verkeersbord. Deze foto kan je vervolgens delen op de app in de hoop dat er iets aan gedaan wordt. Naast dat je de foto plaats op de community van BuitenBeter geef je ook meteen je GPS-locatie door zodat gemeentes op deze digitale manier overlast kunnen bekijken. Alleen moeten de gemeentes daar wel zelf de app voor in de gaten houden dus of het ook echt nut heeft valt te bezien.
De app is gratis te verkrijgen voor iPhone, Android, Windows en Blackberry.

Dus doe rustig aan met de cocktails, de rotjes, zorg voor niet al te veel overlast en geniet vooral van een gezellige avond. Namens Phone House een heel fijn 2013!

 

Share

Martijn

Google + schrijft op een toegankelijke manier over smartphones, apps, tablets, lifestyle en alles wat daar in de buurt komt. Met veel enthousiasme, plezier en een eigen mening zorgt hij dat je op de hoogte blijft. Heb je vragen, suggesties of een briljant idee? Martijn helpt je graag en is van vele markten thuis.
Twitter @Doev

Ook interessant