Vakantietips voor de thuisblijvers

voor de thuisblijvers

De zomer is in volle gang! Voor een heerlijk en ontspannende vakantie hoef je echt niet weg te gaan. Zo kun je bijvoorbeeld ook uitstekend thuis je vakantie vieren. Wat dacht je van volop series en films kijken deze zomer? Wij geven deze week tips voor iedereen die dit jaar in Nederland blijft.

Tips voor Internet, TV & Bellen

Wil jij het maximale uit je abonnement halen? Kies dan voor één abonnement voor internet, tv en bellen. Op onze website vind je ons aanbod in alles-in-1-abonnementen. Vaak ben je ook veel voordeliger uit wanneer je al deze abonnementen tot een abonnement combineert. Er zit altijd wel een abonnement tussen dat precies bij jouw wensen en behoeftes past. Zo betaal je niet voor hetgeen dat je niet gebruikt. Wanneer je geen vaste telefoon gebruikt, kun je natuurlijk ook voor een abonnement kiezen zonder telefonie. Daarnaast bestaan er Alles-in-1-abonnementen waarbij je extra veel films en series kunt kijken. Dit is dus superhandig wanneer jij van plan bent om jouw vakantie filmkijkend door te brengen.

voor de thuisblijvers

Netflix Bubbu - AndroidBubba - Apple

De bekendste streamingdienst van nu is toch echt wel Netflix. Dankzij de superhandige app kun je ook offline films en series kijken. Dit doe je door jouw aflevering(en) of film te downloaden op je telefoon. Uren films en series kijken is dankzij Netflix super simpel!

Popcorn Time Bubbu - AndroidBubba - Apple

Met de app Popcorn Time kun je gratis films, series en documentaires kijken op je smartphone. Ook is het mogelijk om alles via Chromecast af te spelen voor een ultieme kijkbeleving. Dat wordt eindeloos jouw favoriete films en series kijken deze zomer!

tips voor de thuisblijvers

TV Series Bubbu - Android

Er zijn zo veel goede series tegenwoordig: denk maar aan Black Mirror, Undercover, The Crown of Stranger Things. Dan is het natuurlijk wel fijn dat je deze altijd en overal kunt bekijken. Je downloadt simpelweg de app TV Series en je bent good to go. De app houdt handig bij waar je gebleven bent en je kunt er ook trailers bekijken.

tips voor de thuisblijvers

Apps van TV-providers

Vaak hebben TV-providers zoals Ziggo en KPN een eigen app waarmee je films en series kunt streamen. Ook kun je via deze app vaak live TV kijken, waardoor je niet per se binnen hoeft te blijven. Kijk dus jouw favoriete TV programma waar jij wilt.

Radio luisteren met je Google Home Mini

Je kent het wel: je zit te genieten van het mooie weer en wil graag radio of muziek luisteren buiten. Met de Google Home Mini is dit een eitje. Met deze superhandige speaker kun je muziek laten afspelen op basis van genre, album, artiest, nummer, stemming en nog veel meer! Ook kun je jouw Google Home Mini de opdracht geven om een radiozender te streamen. oice Match: Met Voice Match kun je meerdere gebruikers instellen voor je speaker. Zo kun je in jouw eigen tuin genieten van de nieuwste muziek en toch op de hoogte blijven van het laatste nieuws!

tips voor de thuisblijvers

Een Smart Home voor de zomer!

Wil je van alle gemakken voorzien zijn deze zomer? Zorg dan dat jouw huis een Smart Home wordt! Dit is een huis waarin apparaten en installaties met elkaar communiceren. Hierdoor kun je vaak in een handige app je hele huis bedienen. Denk hierbij aan de airconditioning, het alarmsysteem, muziek, zonwering etc. Bij Phone House kun je ook terecht voor Smart Home-producten. Op onze website vind je een heleboel handige producten, waaronder slimme rookmelders, alarmsystemen, deurbellen en nog veel meer!

tips voor de thuisblijvers

Ben je nog op zoek naar leuke apps waarmee jij je de hele zomer kunt vermaken? Bekijk dan ons blogartikel met tips.

Share

Ook interessant