Spotify en Deezer

Het zal niemand ontgaan zijn dat streaming diensten voor muziek zoals Spotify en Deezer steeds populairder worden. Deze diensten zorgen er voor dat je ten alle tijden, en op iedere plek je favoriete muziek tot je beschikking hebt. Dit betekent dat je nooit muziek hoeft te kopen of te downloaden.
Een ander voordeel is dat je direct goed op de hoogte bent van nieuwe releases. Aanbieders zoals spotify en Deezer laten je zien welke nieuwe albums en nummers er uit zijn gebracht. Hierdoor mis je niets en wordt je muziekkennis een stuk breder!

Het is tegenwoordig zelfs zo dat je niet eens meer continu over een internet verbinding hoeft te beschikken. Via Spotify bijvoorbeeld kun je een flink aantal nummers downloaden en opslaan! Op deze manier kun je ook offline gebruik maken van de dienst, en maak je niet continu gebruik van je data abonnement als je op de fiets even naar een paar plaatjes wilt luisteren.

Dit betekent natuurlijk ook dat je op verjaardagen en feestjes iedereen kan voorzien van zijn of haar verzoeknummers. Je hoeft nooit meer op zoek naar een geschikt kerst album dat je daarna een jaar lang niet meer draait, en ook voor feesten zoals carnaval en Koninginnedag heb je altijd alle klassiekers paraat om er een onvergetelijke dag van te maken.

Je kunt een streaming dienst dus eigenlijk zien als een nieuw type muziekbibliotheek, een soort van verzameling 2.0. Er hoeft niet meer betaald te worden voor ieder afzonderlijk album of nummer, maar je abonneert je voor het onderhoud en uitbreiden van je verzameling.

Ook het gebruik van de beide diensten is heel simpel. Je kunt ze makkelijk downloaden voor ieder besturings systeem, en de meeste hebben nog een gratis proefperiode ook! Een makkelijke manier voor jou om kennis te maken met muziek streaming diensten

Uiteraard zijn we erg benieuwd naar jouw ervaringen met streaming diensten zoals Spotify en Deezer. Maak je er al een tijdje gebruik, of twijfel je nog? Wij geven je graag advies!

Share


Over de auteur

Google+ Facebooken, twitteren en apps uittesten. Dat zijn de alledaagse zaken die je als social media moderator van Phone House voor je kiezen krijgt. Heel vervelend allemaal.. maar iemand moet het doen! Voordeel voor jullie is dat alleen de nuttigste apps en de leukste accessoires op dit blog vermeld worden. Heb je suggesties, idee├źn of opmerkingen over dit blog? Stuur ze via socialmedia@phonehouse.nl naar Peter en hij voorziet je persoonlijk van een antwoord!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

*

Top ↑
 • Nieuwsbrief

  Aanmelden

 • Volg Phone House online

  Volg Phone House op Facebook   Volg Phone House op Twitter   Volg Phone House op GooglePlus  

 • Verder lezen

  Bezoek de Phone House Webshop
  Doe de verlengingscheck
  Phone House op Twitter

 • Volg ons op Facebook!