Slim het nieuwe jaar starten bij Phone House (6 bespaartips!)

Met de alsmaar stijgende (energie)prijzen en de feestdagen net achter de rug is het besparen op de maandelijkse lasten een veelvoorkomend voornemen voor 2023!

Bij Phone House helpen we je met bespaartips om het jaar slim in te gaan, lees snel verder!

Bespaar op je mobiele abonnement

Of je nu al 10 jaar bij dezelfde provider zit of je hebt een contract dat binnenkort pas afloopt, het verlengen of overstappen van je mobiele abonnement levert je vaak een besparing van een aantal euro’s per maand op. Tel dit op voor een heel jaar en je komt al gauw op een besparing van zo’n 30 tot 50 euro! Een mooie start… Ook een keuze voor een kleinere bundel wil vaak lonen. Vind je het lastig kiezen tussen alle aanbieders en verschillende abonnementen? We helpen je hier graag mee in een van onze winkels! Zo weet je zeker dat je niet maandelijks betaalt voor iets dat je niet nodig hebt.

Mobiel én Internet & TV, combineren kun je leren!

Grote kans dat je voor thuis een internet of tv abonnement hebt, van bijvoorbeeld Ziggo of KPN. Het komt regelmatig voor dat het abonnement voor thuis en je mobiele abonnement nog niet op elkaar is afgestemd. Dit levert echter behoorlijk wat voordeel op op jaarbasis. Zo krijg je bij het combineren al snel dubbele data of een vaste korting per maand van zo’n 5 euro. Dit levert je in 2023 dus gemiddeld zo’n 60 euro voordeel op, lekker bezig!

Reparatie en service

Bij Phone House hebben we al meer dan 20 jaar ervaring met het adviseren van mensen die een nieuwe telefoon nodig hebben. Van de Nokia 3310 tot de recente iPhone 14, we weten precies wanneer jouw toestel toe is aan vervanging. Ook wanneer je nog wel een tijdje langs rond kunt lopen met je huidige toestel helpen we je graag met een check, een nieuwe batterij of een nieuw hoesje! Zo is je telefoon weer (zo goed) als nieuw en kun je de aanschaf van een nieuw toestel nog even voor je uit schuiven!

Een Refurbished smartphone

Hoewel je bij het besparen van de kosten niet gauw denkt aan een aanschaf van een nieuwe smartphone, kunnen we bij Phone House beamen dat een Refurbished telefoon vaak niet onder doet voor een gloednieuwe smartphone. De Refurbished toestellen van Phone House zijn allemaal geïnspecteerd en voorzien van originele onderdelen. Refurbished iPhones zijn gemiddeld al zo’n 150 tot 200 euro goedkoper dan een nieuwe, tel uit je winst!

Je telefoon beschermen

Je loopt met je nieuwe aanwinst de winkel uit en voor je het weet heb je je telefoon al laten vallen. Onze bespaartip: bescherm je nieuwe toestel tegen deuken, barsten en krassen. Een (scherm)reparatie van je gloednieuwe smartphone loopt al snel in de papieren. Dan is een hoesje van gemiddeld 15 tot 30 euro een slimmere keuze en bespaar je op een onnodige tegenvaller (lees: reparatiekosten). Ook je schermprotectie is geen overbodige luxe, gezien een schermreparatie ook flink in de papieren kan lopen… Bezoek onze website voor een nieuwe screenprotector of een beschermend hoesje. Tip: bezoek een winkel in de buurt, dan plakken ze je screenprotector er direct voor je op. Dat nieuwe hoesje even van dichtbij bekijken? Ook dan bezoek je het beste een Phone House winkel.

Zekerheidje

Je auto, je gezondheid, je inboedel en wellicht nog meer. Zaken die belangrijk zijn wil je verzekeren voor momenten waarop het tegen zit. Je nieuwe mobiele aanwinst verzekeren is dan ook een no-brainer. Met een klein bedrag per maand verzeker je jouw telefoon voor de meest voorkomende schade (dat ene ongelukkig moment waarop je jouw telefoon uit je handen laat vallen) of zelfs diefstal (tja, telefoons zijn ook in trek bij de dieven van tegenwoordig). Wist je dat je voor de gemiddelde reparatiekosten bij schade (zo’n €205) jouw toestel voor ruim 1,5 jaar kunt verzekeren en dan nog steeds goedkoper uit bent? Verzeker je toestel en voorkom een financiële tegenvaller! Bezoek een winkel bij jou in de buurt voor de berekening van jouw premie.

Kun jij verlengen en kun je wel een slim advies gebruiken? Phone House is voor de 2e keer op rij verkozen tot Beste Winkelketen van Nederland in de telecom. Bezoek een Phone House in de buurt en begin slim aan 2023!

Share

Ook interessant