Scoupy: Gratis kortingscoupons via je smartphone?

Ken je dat? Heb je net een nieuwe stijlvolle zonnebril gekocht van een hip merk, kom je er diezelfde dag nog achter dat je beste vriend(in) dezelfde heeft gekocht.. Met 25% korting!
Een soortgelijke situatie heb je vast en zeker wel eens hebben meegemaakt. Logisch ook! Je kunt nu eenmaal niet van iedere aanbieding op de hoogte zijn. Of toch wel?

Ja, dat kan zeker! Er is een handige app die jou op de hoogte houdt van de beste aanbiedingen die er zijn op producten en diensten die jou interesseren. De app heet Scoupy en is beschikbaar voor zowel Android en iOS (Apple).

Scoupy is een verzameling van allerlei scherpe kortingsacties van grote en kleine aanbieders van verschillende producten. De acties zijn alleen maar geldig als je ook daadwerkelijk in de buurt bent van een winkel locatie waar de desbetreffende kortingsactie geldig is.

Stel je eens voor hoe handig deze app is als je een middagje gaat winkelen in Amsterdam. Van iedere winkel waar jij in de buurt bent, en waar een leuke actie is krijg je een push bericht op je mobiele telefoon met de kortingsactie. Ben je toe aan een lekker stukje appeltaart? Via Scoupy komt je erachter waar je een gratis kopje koffie bij je gebak krijgt.

Reuze handig dus. Overigens hebben wij ook al topaanbiedingen gespot bij verschillende kappers, komen we aantrekkelijke kortingen tegen voor heren (of dames) die een avondje onbeperkt spare-ribs eten wel zien zitten, en komt ook de liefhebber van verschillende beauty behandelingen prima aan zijn of haar trekken.

Aan de slag met Scoupy? Doorloop dan de volgende stappen:

– Download de Scoupy app op je mobiele telefoon via appstore of playstore.
– Klik op de “ zo werkt het” toepassing linksonder als je de app hebt geopend.
– Stel de app in op jouw favoriete locaties, producten en diensten.
– Bekijk onderstaand introductie filmpje nog eens rustig door:

 

Uiteraard horen wij graag over je ervaringen met deze app. Heb jij een topaankoop gespot? Of heb je een veel betere app? Laat dan je reactie achter onder dit artikel!

Share

Peter

Google+ Facebooken, twitteren en apps uittesten. Dat zijn de alledaagse zaken die je als social media moderator van Phone House voor je kiezen krijgt. Heel vervelend allemaal.. maar iemand moet het doen! Voordeel voor jullie is dat alleen de nuttigste apps en de leukste accessoires op dit blog vermeld worden. Heb je suggesties, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stuur ze via socialmedia@phonehouse.nl naar Peter en hij voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant