Ruim 1000 Samsung Gear Apps

Er zijn inmiddels ruim duizens Samsung Gear apps. Dit heeft de Koreaanse fabrikant vandaag bekend gemaakt. Met het groeiend aantal apps wordt de Samsung smartwatch een volwassen: er is voor ieder wat wils. 

De eerste Samsung Galaxy Gear werd in september vorig jaar aangekondigd, toen nog met een aangepaste versie van Android. De drie opvolgers van de Gear: de Samsung Gear 2, Gear Neo en de Gear Fit, zijn uitgerust met Samsungs’ eigen besturingssysteem Titzen. Later volgde de er een update voor de eerste Gear, waarmee dit slimme klokje hetzelfde besturingsysteem kreeg als zijn opvolgers. In juni heeft Samsung de Gear Live aangekondigd; Samsungs’ eerste smartwatch met Android Wear.

Samsung viert vandaag dat Titzen de grens van de duizend apps behaald heeft; de apps voor de Gear Live tellen dus niet mee in de telling van de Samsung Gear apps. Naar aanleiding van het nieuws heeft Samsung onderstaande infographic gemaakt: wat kun je allemaal met een Samsung Gear Smartwatch?

Infographic: 1000 Samsung Gear apps

 

Lees ook: [infographic] De geschiedenis van de smartwatch

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant