10 rare selfie oplossingen

Selfies zijn ongekend populair. Wie herinnert zich nog dat we vroeger nog moesten discussiëren wie de foto nam (en dus niet op de foto komt te staan), dat de camera op de timer gezet werd of dat een onbekende de foto moest nemen (en hopen dat de camera niet gejat werd)? Die tijd is voorgoed voorbij met de selfie stick. Als je zo’n stick niet toevallig in de buurt hebt, kun je misschien nog inspiratie opdoen aan de onderstaande creatieve en rare selfie oplossingen: 

Selfie sombrero

selfiehat

Computer- en smartphonefabrikant Acer is de samenwerking aangegaan met Christian Cowan Sanluis – een designer van Lady Gaga – om op een opvallende manier in te springen op de selfie rage. Tijdens de London Fashion Week hebben ze de selfie-hat geïntroduceerd: een limited edition sombrero met een ingebouwde tablet voor selfies. De hoed is 360 graden te draaien om de perfecte hoek vast te leggen in je selfie. Wie ‘m wil hebben moet diep in de buidel tasten: de hoed kost £599,- (ruim € 830,-) en is enkel te verkrijgen in Londen.

Selfie shoe

De volgende in het lijstje met rare selfie oplossingen is de selfie shoe. Uiteindelijk bleek dit een 1-april grap te zijn, maar zeker een geslaagde! Fabrikant Miz Mooz heeft hier veel publiciteit mee gekregen, alleen al in Nederland zijn er ruim 400 berichten over geschreven! Wilde je toch een foto nemen met je schoen en baal je dat de selfie shoe niet in productie genomen wordt? Niet getreurd, met een beetje creativiteit gebruik je toch gewoon je slipper?

Selfie slipper

flip-flop-selfie-stick

Selfie arm

selfie arm

De Selfie Arm is de oplossing voor mensen die altijd alleen op selfies staan. Door deze arm lijkt het namelijk net alsof een vriend je hand vasthoudt terwijl de foto geschoten wordt. Eigenlijk is het idee vergelijkbaar met de virale fotoserie waar fotograaf Murad Osmann door zijn vriendin over de wereld geleid wordt.

Over het gewicht hoef je niet in te zitten; de arm is gemaakt van glasvezel, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je arm lam wordt terwijl je foto’s aan het nemen bent. Op dit moment is de arm nog een prototype en we hopen dat als het product in de schappen komt, er toch wat meer kleur aan de huid wordt gegeven. Al vragen we ons serieus af hoe mensen omkijken wanneer je zo’n arm uit de rugzak hebt steken.

Butt selfie

belfie

Mensen met narcistische trekjes kunnen hun hart gerust ophalen met de nieuwste ontwikkeling: de butt selfie! Je hoeft de foto’s niet meer te beperken tot enkel je gezicht. De belfie-stick is een selfiestick met een hoek zodat je jouw achterwerk perfect op de foto kunt zetten. Kun je gelijk het resultaat van je squats in de sportschool delen.

Deze nieuwe stick blijkt een regelrecht succes te zijn. Zelfs ondanks het prijskaartje van $79,99 is de stick op dit moment volledig uitverkocht. Je kunt de stick via deze site pre-orderen.

Alternatieve methoden: Alles is een selfie stick

alternatief

In principe kun je alles gebruiken als selfie stick. Neem even pauze van je werk en gebruik je gereedschap voor het maken van mooie foto’s! Of het nou een bezem, schep of tak is: zolang je de telefoon goed vastbind en de camera timer aanzet, kun je het gebruiken om selfies mee te maken.

Gebruik een tak

tak

Ook in de natuur kun je creatief zijn! Gebruik bijvoorbeeld een tak voor je familiefoto’s! Let wel op dat er geen losse takjes voor de lens zitten en vergeet de timer niet aan te zetten!

Hoe het niet moet

dweil verkeerd

Hoe het ook kan

selfie stick tv

Echte selfie sticks werken natuurlijk het best voor goede foto’s. Zelfs als je even geen foto hoeft te maken kun je de stick gebruiken. Gebruik ‘m bijvoorbeeld lekker thuis om televisie of series te kijken! Zo maak je nooit meer ruzie om de tv! Ideaal voor bij een Alles-in-1 pakket waarmee je ook tv zenders kunt afspelen.

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant