Onmisbare apps tijdens Pasen

Dit weekend is het Pasen: tijd om je helemaal vol te stoppen met chocolade en eieren! ’s Ochtends de kinderen naar eieren laten zoeken, daarna lekker een gekookt eitje eten bij de brunch, ’s middags naar de familie en ’s avonds gezellig uitgebreid eten. Voor het paasdiner hebben we eerder al recepten apps behandeld, maar voor de verdere invulling van je paasweekend hebben we hier 3 apps die je niet mag missen komend weekend!

 

De perfecte Eierwekker Applesmall androidsmall

Ken je dat: je hebt zin in een lekker gekookt eitje, maar hij is toch te hard gekookt. Of je wil een aantal eieren voor de familie koken, maar iedereen eet zijn ei op een andere sterkte. Normaal gesproken moet iedereen het maar doen met een ‘algemeen’ eitje, maar dat kun je tijdens Pasen echt niet maken!

eierwekker app

Hoe zorg je er dan voor dat je precies het goede eitje kookt? Simpel: gebruik je smartphone! Met de perfecte eierwekker meet je vooraf het formaat van je ei op, geef je aan of je ei uit de koelkast komt en zet je de timer. De app helpt je met het meten van je ei en geeft tijdens het koken aan hoe ver je ei gekookt is. Ideaal!

 

Hidden Egg Hunt Applesmall androidsmall

Pasen zou Pasen niet zijn zonder het zoeken van paaseieren! Heb je liever zin om uit te slapen, in plaats van paashaas te spelen? Laat je kinderen dan eieren zoeken op de smartphone! Met de Paas-app Hidden Egg Hunt zoek je paaseieren in een overdreven schattige achtergrond. Leuk en verslavend! Wie vind de meeste paaseieren en wie lukt het om de rondspringende paashaas te vangen?

 hidden egg hunt

 

Easter Egg Maker  androidsmall

Ok, we weten nu hoe we eieren moeten koken, hoe we ze moeten zoeken, maar hoe ga je met Pasen de eieren versieren? Het is natuurlijk zonde om je eerste ei al te verpesten, dus moet je eerst genoeg oefenen! Omdat je niet al je eetlust wil verspillen aan echte eieren, kun je beter de app Easter Egg Maker gebruiken. De app doet precies wat het zegt: je ontwerpt je eieren op de smartphone. Heb je een mooi ontwerp, sla je ‘m op of voer je ‘m natuurlijk ‘in het echt’ uit!

We zijn benieuwd naar de creaties en wensen je een heel fijn paasweekend toe!

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant