PanzerGlass – de reddende engel van je display

Er is niks zo mooi als een nieuwe telefoon in handen hebben. Alles voelt nieuw aan, glimt nog, er is geen kras te bekennen… Tot het moment dat je even vergeet dat er sleutels in de broekzak zitten! Gelukkig zijn er screenprotectors, die de krassen opvangen. Maar verder dan tegen krassen helpt een normale screenprotector niet. Tot je PanzerGlass screenprotectors ontdekt: de reddende engel van je display. 

Een screenprotector van Panzerglass is niet zo maar een beschermfolie. De protectors zijn namelijk gemaakt van 4 lagen speciaal gehard glas, waardoor het tot 9x sterker is dan normaal glas. Deze vier lagen zorgen ervoor dat het de screenprotector de klappen goed kan opvangen, waardoor de kans op een barst flink kleiner wordt. En als de klap op het scherm te groot is, is het materiaal ontworpen om zelf te breken, zodat het scherm van de smartphone zelf in tact blijft.

vergelijking

 

Stevigheid

Al raden we het niet aan om zelf te doen, maar dankzij het speciale glas zou je met een hamer op het scherm kunnen slaan en met een sleutel of stanleymes op het scherm kunnen snijden zonder sporen achter te laten. Gelukkig hoef je dit niet zelf te testen op je kostbare telefoon, PanzerGlass geeft namelijk zelf een instructie in de video hieronder. En wil je een iets ruigere omgang zien, bekijk dan deze video

 

PanzerGlass screenprotectors maken het scherm 9x zo sterk, met een screenprotector van slechts 0,4mm dikte. Je zult dus waarschijnlijk wel een verschil voelen wanneer je fysieke knoppen onder het display hebt. Gelukkig zijn de randen van de screenprotector rond bijgeslepen zodat je zo min mogelijk last hebt van deze extra verdikking en ziet het er daardoor ook niet uit alsof je een extra laag op het scherm hebt. 

De screenprotectors van PanzerGlass zijn eenvoudig aan te brengen en het voelt – omdat het ook van glas is – net alsof je direct op je telefoon drukt.De structuur en aanraakgevoeligheid blijven hetzelfde als voorheen. Ook kun je de screenprotectors gewoon blijven gebruiken met de meeste hoesjes. 

PanzerGlass screenprotectors zijn vanaf nu bij Phone House te koop vanaf € 26,95. De screenprotectors zijn verkrijgbaar voor de meeste grote merken. 

 

K

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant