Apps: Disney Action, Flipboard update en Radium

Nog op zoek naar een leuke spelletje of toch liever een meer praktische applicatie? Bij deze een aantal recente must have apps op een rij.

Disney: Action!
Hou je van Disney en video’s maken? Dan is Disney: Action! de ideale app. Met de app maak je korte video’s waarin jouw favorieten Disneyfiguren een rol vervullen. Maak eerste een korte video om er vervolgens een karakter in te plakken. Als je het kader van de video goed hebt kan je Mr. Incredible bijvoorbeeld door een muur laten lopen. Het blijft overigens niet alleen bij filmpjes maken, er zit ook spelelement in verwerkt. Klinkt dit alles nog als abracadabra? Kijk dan even onderstaande trailer:

Plant VS Zombies 2
Het eerste deel  is een van de meest succesvolle spellen ooit voor Android en iPhone en deel twee is nu al minstens zo populair. Zoals de naam al zegt moet je het opnemen tegen zombies met hulp van verschillende planten. Niet heel ingewikkeld, maar wel zeer verslavend. Deze keer maak je een reis door de geschiedenis en zullen er zombies verslagen moeten worden in het Wilde Westen en ander de Middeleeuwen. De trailer geeft een perfecte sfeerimpressie:

Flipboard
Voor veel mensen is Flipboard ondertussen een onmisbare app. Flipboard geeft een perfect overzicht geeft van al jouw favoriete sites en social media kanalen in een mooi vormgegeven online magazine. Met de nieuwe versie voor iOS kan je nu ook GIFs bekijken en een nieuwe ‘Top Story’ functie die de beste artikelen uitlicht in nieuws, business, tech en sport. Deze fijne app is dus alleen nog maar beter geworden. Na Android is Flipboard binnenkort ook voor Windows Phone 8 te verkrijgen. Mocht je helemaal nieuw zijn met Flipboard dan kan je  deze video even kijken ter introductie.

Dots
Een simpele naam en een ultra simpele app en daarom zo’n enorm succes. Op het scherm verschijnen 36 bolletjes waarvan je er zoveel mogelijk aan elkaar moet verbinden binnen een minuut. Zeer verslavend spelletje dankzij de verschillende ’trophies’. Dots is ondertussen al meer dan 5 miljoen keer gedownload. Dat aantal zal alleen maar gaan groeien nu er sinds kort ook een Android versie is.

Radium
Altijd al op zoek geweest naar een fijne Radio-app voor je iPhone? Je hoeft niet verder te zoeken, Radium is hetgeen wat je nodig hebt. Het kost je €1,79 (50% introductiekorting) maar dan heb je wel de beste en meest simpele radio app die er is. Met Radium heb je geen last van grote advertentiebanners of andere afleiding, maar een simpel homescreen met een zoekbalk. Hier kan je zoeken naar een specifieke zender of een genre. Eenmaal gevonden een zender gevoden zie je op fraaie wijze het nummer dat wordt afgespeeld en kan je dat nummer ook meteen bewaren of delen. Van oorsprong is Radium overigens een Mac app mocht je dat daar ook graag radio willen luisteren.

Ken jij nog must have apps? Laat het weten in de reacties.

Share

Martijn

Google + schrijft op een toegankelijke manier over smartphones, apps, tablets, lifestyle en alles wat daar in de buurt komt. Met veel enthousiasme, plezier en een eigen mening zorgt hij dat je op de hoogte blijft. Heb je vragen, suggesties of een briljant idee? Martijn helpt je graag en is van vele markten thuis.
Twitter @Doev

Ook interessant