Instagram op je sneakers

Sportmerk Adidas komt deze zomer met een nieuwe mogelijkheid om je sneakers persoonlijk te maken: het bedrijf maakt het mogelijk om je eigen Instagram foto’s op schoenen te laten printen.

Adidas brengt in augustus een app in de Android en iOS app-store, waarmee gebruikers zelf hun instagram foto’s kunnen uploaden. Het merk kwam eerder al met Mi-Adidas, een mogelijkheid om zelf de kleuren van een sneaker samen te stellen. Met deze nieuwe app kunnen gebruikers met een ZX Flux-model schoen zelf een foto kiezen of één van de dessins van Adidas zelf kiezen. Of deze optie later voor andere modellen dan de ZX Flux beschikbaar wordt, is onbekend. De Adidas ZX Flux-schoenen worden momenteel verkocht voor ongeveer 90,-.

instagram schoenen

Het is nu mogelijk om een selfie of een foto van je favoriete avondmaaltijd op de schoenen te zetten. Wat vinden jullie van dit idee? Zijn jullie van plan om zelf samengestelde schoenen aan te schaffen?

 

Ga voor een video en meer voorbeelden naar de Adidas website

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant