Halloween iPhone Prank

Halloween iPhone Prank

Click here for the English version of this post

Het is weer de tijd van het jaar dat je massaal mensen de stuipen op het lijf kan jagen, het is 31 oktober namelijk Halloween! Deze feestdag kennen we natuurlijk al vanuit het buitenland, maar nu komt het ook steeds vaker voor dat wij als Nederlanders de kans kunnen grijpen om onze naasten even flink te laten schrikken! En omdat de bangmakerij in Nederland nog niet verwacht wordt, helpen wij je graag om het maximale uit deze kans te halen! We helpen jullie graag met het laten schrikken van je collega, je vriend/ vriendin, je vader of moeder of zelfs je baas en hebben een ontzettend coole Halloween iPhone Prank gemaakt. Wat helemaal mooi is: het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?

Stel je voor dat je de meest irritante collega op het werk eens goed te pakken kunt nemen. De grapjas, die iedereen altijd als eerste beet heeft. Diegene die je vrijwel nooit kunt terugpakken omdat hij je altijd te slim af is. Stel je nu voor dat deze collega op 31 oktober een kop koffie gaat halen in de kantine. Dan is dit je kans. Nú, op Halloween 2013 is het dan eindelijk tijd om hem terug te pakken.

Wanneer je collega naar de kantine verdwijnt pak je snel zijn iPhone. Vervolgens surf je naar de pagina:  www.phonehouse.nl/halloween en zet je de app op zijn homescreen. Vervolgens start je de prank. Druk op ‘ready’ en leg de telefoon snel weer terug waar hij eerder lag.

Nietsvermoedend komt je collega terug op zijn werkplek met zijn kop koffie. Zijn telefoon gaat. Je collega kijkt vreemd op: wie belt hem nu met een onbekend nummer, en wat is dat voor ringtone? Zou het die leuke dame zijn die hij gister heeft ontmoet in de kroeg? De focus van je collega is helemaal bij zijn telefoon.. maar dan, midden in zijn prachtige fantasie verschijnt er ineens een verschrikkelijk enge, gillende vrouw op zijn scherm. AAAaaaarrggh!  collega schrikt zich het apezuur, jij lacht hartelijk. Prank geslaagd!

 

Om het maximale uit de prank te halen geven we je nog een aantal tips mee.

Tips & tricks:

  • De prank werkt alleen op een iPhone met iOS 7.
  • Check of het geluid van de iPhone aan staat. De prank werkt niet zonder geluid.
  • Zet de telefoon van je collega op zijn hardst zodat het gegil van de enge vrouw  HARD aankomt.
  • Veel mensen hebben hun iPhone met een cijfercode gelocked. Laat dit je niet tegenhouden en wees creatief. Vraag aan diegene of je zijn telefoon mag lenen om iemand te bellen. Laat diegene zijn telefoon unlocken en start vervolgens de prank.
  • In plaats van werkelijk naar de URL te gaan, kun je ook Googlen op: ‘phonehouse’. Je vindt in de zoekresultaten een link naar ‘Phonehouse Halloween Phone Prank’. Deze verwijst je naar de URL waar je de prank kunt vinden. Overigens kun je in iOS 7 ook via de tabbladen optie de browser op ‘privé’ zetten (de boven- en onderbalk wordt dan donker), zodat de URL niet in de geschiedenis komt te staan.
  • Houdt rekening met 30 seconden tijd voordat de prank in gang gezet wordt. Zorg dat je collega terug is wanneer de telefoon afgaat. Als je dit te vroeg in gang zet, kun je je doel missen. En dan zal het wederom  je collega zijn die het laatste lacht..
  • Extra leuk: doe dit stiekem wanneer je midden in een vergadering zit, doe dit tijdens de oersaaie college of prank je moeder wanneer ze net spruitjes op het fornuis zet. Hoe onverwachter des te leuker!

 

Wij zijn heel benieuwd wie jíj gaat pranken! Laat het ons weten, deel je foto’s, deel de reacties. Maar we wensen jullie vooral veel prank-plezier!

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant