Hallofo! De smartwatch voor kinderen

Wat is de meest ideale leeftijd voor kinderen om aan een mobiele telefoon te beginnen? Verschillende onderzoeken wijzen uit dat de gemiddelde ouder het kind pas rond de middelbare schoolleeftijd een smartphone geeft, maar hoe gaat het in de periode daarvoor? Als je eigenlijk vindt dat je kind te jong is voor een eigen telefoon maar toch bereikbaar moet zijn, is de Hallofo! de ideale oplossing. 

Basisschoolkinderen worden met de huidige techniek steeds zelfstandiger, maar je wil niet dat je kind alleen nog maar bezig is met de mogelijkheden van de telefoon. Enerzijds omdat je wil dat kinderen nog lekker vrij kunnen spelen, maar ook omdat kinderen bovengemiddeld vaak de smartphone kunnen laten slingeren. En dat is toch zonde voor zo’n grote, dure telefoon!

 

Swipe roze met klok kln

 

De Hallofo! is een goede oplossing voor dit probleem: het is namelijk een spatwaterdichte smartwatch die zonder mobiele telefoon werkt. In het horloge is er ruimte voor een micro-simkaart, waardoor je toch altijd kunt bellen en sms’en. Maar dan direct vanaf de pols! Praten doe je tegen het klokje en via de speaker hoor je de andere kant van de lijn. Of je gebruikt de bijgeleverde headset voor wat meer privacy. In het horloge kun je tot 500 contacten opslaan en er zit zelfs een SOS-knop in waarmee je naar 3 vooraf ingestelde telefoonnummers belt, voor als er nood aan de man is. Na het indrukken van deze knop belt het horloge de 3 telefoonnummers net zo lang totdat er opgenomen wordt.

Naast bellen en sms’en, heeft het horloge ook nog de basistaken van een mobiele telefoon. Op het horloge zit gewoon een kalender, alarmfunctie, voicerecorder, takenlijst (zelfs met reminder) en een radio. Maar het horloge heeft ook een camera en muziekfunctie! Standaard heeft het horloge een MicroSD-kaart van 2GB bijgeleverd voor de foto’s en muziek, maar het is ook gewoon mogelijk om er een andere kaart tot 32GB in te stoppen, zodat je altijd ruim voldoende muziek hebt.

Met de Hallofo! kun je je kind volledig vrij laten. Tijdens schooltijd is het horloge eenvoudig 0p stil te zetten, of stel je als ouder een tijdslot in zodat er niet mee gebeld kan worden. En wanneer de school voorbij is kun je altijd gebeld worden wanneer er ineens besloten wordt om bij een vriendje te spelen. Met de Hallofo! kun je jouw zoon of dochter gerust dat beetje extra zelfstandigheid geven. Zelf ben je altijd op de hoogte en anders bel je jouw kind toch even op? Zo’n horloge dragen ze altijd bij zich!

De Hallofo! Rebel Cactus Swipe smartwatch is vanaf deze maand verkrijgbaar in onze winkels en op phonehouse.nl. Het horloge is te bestellen in het zwart en roze voor €129,- inclusief een Vodafone prepaid simkaart met max. €10,- beltegoed.

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant