Geschiedenis van de smartwatch

 

Wie het technieuws tegenwoordig volgt kan niet meer onder de smartwatch uit. Deze slimme horloges zijn een ideaal verlengstuk van de smartphone. Bekijk snel wie je belt, van wie je een email ontvangt en meer…  Phone House krijgt binnenkort de omvangrijke  Samsung Galaxy Gear in alle kleuren, de waterdichte  Sony Smartwatch2 en de  I’mWatch in het assortiment.

Na alle hectiek online lijkt het alsof de smartwatch een nieuwe uitvinding is, maar is dat ook zo? Wat kon je in het verleden allemaal met een horloge? Wij nemen met onderstaande timeline een kijkje in de geschiedenis van de smartwatch.

 

De geschiedenis van het eerste horloge tot aan de smartwatch

 

 

Wil jij op de hoogte gehouden worden van assortiment updates over smartwatches? Schrijf je dan snel in voor de  nieuwsbrief!

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant