De tofste film en serie releases van november

retro-cinema-movies

Bij Phone House staan de Filmweken in het teken van – je raadt het al – films en series. Wij hebben speciaal voor alle binge-watchers een aantal nieuwe releases van de tofste films en series op een rijtje gezet. Of je nou een bioscoopfanaat of een Netflix expert bent, de release van je favoriete serie of film mag je absoluut niet missen.

Netflix: The King – 1 november

Timothée Chalamet speelt met Joel Edgerton en Robert Pattinson in de nieuwe Netflix serie ‘The King’. Wanneer Hal (Timothée Chalamet) plots tot koning van Engeland wordt gekroond, staat hem een fikse klus te wachten. Er wordt van hem verwacht zijn leven drastisch om te gooien en de strijd tegen de Fransen te leiden. De jonge koning moet wennen aan de Engelse politiek binnen én buiten de kasteelmuren, dealen met de chaos die zijn vader heeft achtergelaten en zijn persoonlijke leven op orde krijgen. Als we de kenners (en de cast) mogen geloven belooft deze nieuwe release een groot succes te worden. Wij zijn benieuwd!

Netflix: Atypical seizoen 3 – 3 november

Atypical vertelt het bijzondere en humoristische verhaal van de autistische tiener Sam. Deze enthousiaste pinguïn liefhebber probeert zijn weg te vinden in de ‘grote boze buitenwereld’, waarbij de gewoonste zaken voor hem enorme obstakels vormen. Vergeet niet seizoen 1 en 2 eerst even te kijken, voordat je aan dit nieuwe seizoen begint. Deze serie is echt de moeite waard, en wij kunnen niet wachten om aan deze nieuwe release te beginnen!

Last Christmas – vanaf 7 november in de bioscoop

We kennen Emilia Clarke natuurlijk van haar spectaculaire rol als Daenerys Targaryen uit de HBO hit-serie Game Of Thrones. Deze kerst kruipt de actrice in de huis van Kate, een chaotische pechvogel. In de romantische comedy ‘Last Christmas’ zien we het leven van Kate, die het hele jaar door als elf in een kerstwinkel werkt. Het is een hartverwarmende kerstfilm vol humor, liefde en George Michael muziek. Een echte feel-good dus!

Netflix: The Crown seizoen 3 – 17 november

In het derde seizoen van The Crown kunnen we een hoop drama verwachten. Het derde seizoen zal zich afspelen tussen 1964 en 1970. Dit seizoen maken we kennis met nieuwe acteurs, die de rollen van Queen Elizabeth en Prince Philip zullen vertolken. Dit is logisch, gezien de grote sprong in de tijd. Wij zijn benieuwd of het derde seizoen net zo goed zal zijn als de eerste twee seizoenen!

Frozen 2 – vanaf 20 november in de bioscoop

Het moment is eindelijk daar: het vervolg op de razend populaire Disney film Frozen is gearriveerd! In deel 1 van Frozen werden de krachten van Koningin Elsa op de proef gesteld, en was Prinses Anna bang dat de krachten van haar zus te veel waren. Deze keer worden Elsa’s krachten nogmaals op de proef gesteld, maar zijn ze krachtig genoeg? Frozen 2 zit vol nieuwe, magische muziek. Deze super toffe nieuwe release is vanaf 20 november te zien in de Nederlandse bioscopen.

Wil je graag films en series kijken op je smartphone, maar niet razendsnel je mobiele data er doorheen jagen? Je leest hier een aantal handige tips. Ben je benieuwd naar alle audio accessoires om ongestoord films en series te kunnen kijken, waar je ook bent? Kijk dan hier. Voor alle voorwaarden en het inschrijfformulier van de Filmweken kijk je hier.

Filmweken hint:

Hint-Filmweken-tulp
Share

Annemieke Roozeboom

is de Social Media marketeer voor Phone House en een van onze top notch blog-schrijvers. Met een passie voor technologie, schrijven en memes creëert zij telkens weer nieuwsartikelen met relevante informatie waar jij als lezer je voordeel mee kan doen! Vragen, ideeën, verbeterpunten? Altijd welkom! Stel ze via het Facebook of Instagram kanaal en help ons jouw ervaring nog beter te maken.

Ook interessant