De 10 vreemdste iPhone hoesjes

Vorige week was er veel commotie vanwege een nieuw iPhone hoesje met ingebouwde batterij. De case heeft een kenmerkend uiterlijk door de bult op de achterkant en flinke randen aan de voorkant. De “Fiat Multipla onder de iPhone cases” – zoals het op door sommigen genoemd wordt – wordt zo lelijk gevonden, dat er getwijfeld wordt of dit ook onder Steve Jobs uitgebracht zou worden. Maar wij hebben vreemdere hoesjes gevonden voor jullie! 

original iPhone hoes
Het Apple hoesje in kwestie

 

 

10. Eenhoorn

Het heeft wel wat, maar hoe neem je dit hoesje ooit mee? Met zo’n punt zul je ‘m in ieder geval niet in de broekzak stoppen. Ook is het hoesje te groot om gemakkelijk vast te houden.

eenhoorn

 

 

9. Donald Duck

Wederom een case die gewoon niet praktisch is en ook niet lekker in de hand kan liggen: de met diamant ingelegde Donald Duck.

Donald duck

 

 

8. Haarbal

Fluffy zijn ze zeker, maar mooi? Koop eens een mooie bontjas voor de telefoon! Het kettinkje met strik rond de camera maakt het natuurlijk helemaal af.

haarbal

 

 

7. Bling

Een beetje bling moet kunnen, dacht de ontwerper van deze hoesjes vast. Maar wanneer is het te veel? Waarschijnlijk als je het hoesje niet meer normaal vast kunt houden. Deze drie ‘bling hoesjes’ zijn iets te veel voor onze smaak. En ja: deze diamanten steken echt uit.

bling

 

 

6. Eten

Passie voor eten kunnen we begrijpen. Zo veel van eten houden dat je er een hoesje van maakt? Wel wat minder.. Zéker als het eten uitsteekt en het zo echt overkomt dat het onsmakelijk wordt.

eten

 

 

5. Oor

Het oor is niet het mooiste onderdeel van het lichaam. Maak het groter, doe er een telefoon in en je hebt een ludieke case toch? Het idee is grappig, maar toch voelen we ons er een beetje ongemakkelijk bij..

oor

 

 

4. Pissebed

De pissebed: het is wellicht niet het eerste waar je aan denkt bij een nieuw hoesje, het is niet schattig en het is zeker niet makkelijk om mee te nemen… Maar, het is wel artistiek!

pissebed

 

 

3. Neus

Breng het neuspeuteren tot een nieuw niveau met een ‘neus-case’ voor de iPhone! Je kunt de vingers in de neus stoppen voor extra grip, maar de neusgaten zijn bijvoorbeeld ook handig om je oordopjes in te bewaren wanneer je geen muziek luistert. Handig! Voor de liefhebber: de neuscase is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren!

neus

 

 

2. Hand

Om toch bij de lichaamsdelen te blijven… Wie eenzaam is kan met deze case altijd iemand vast houden! De hand-case is niet alleen onpraktisch, maar heeft ook wat engs over zich heen.. De case is gevormd naar iets wat eruit ziet als een kinderhand, maar je kunt ook kiezen voor een mannen- of vrouwenhand.

hand

 

 

1. Schoen

De laatste uit onze top 10 is ook echt lelijk, maar ook onpraktisch. Je moet flink bukken om de telefoon uit de 3D geprinte schoen te halen en laten we nog maar niet beginnen over een wandelingetje door de modder…

schoen

 

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant