Cadeautips voor Sinterklaas

Moeite met het vinden van een cadeau voor Sinterklaas (of kerst)? PhoneHouse zet hier een aantal cadeaus op een rijtje. Mooie en handige producten voor je telefoon en tablet. Geschikt voor iedereen in de familie.

Mujjo Handschoenen

We hebben ze al een keer besproken op onze blog en ook hier mogen ze niet ontbreken. Deze modieuze handschoenen zijn warm, zitten lekker en je kan je smartphone en tablet er makkelijk mee bedienen. In de gehele handschoen zit  zilverdraad verwerkt waardoor het scherm accuraat reageert op de elektrische lading. De touchscreen gloves van Mujjo kosten €24,95 en zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren via mujjo.com.

Ipawn Jumbo

Bordspellen en een iPad kunnen samengaan. Met deze Ipawn boardgames van Jumbo heb je echte speelstukken die je kan gebruiken om spellen te spelen op de iPad. Jumbo heeft zes spellen uitgebracht waarmee je de iPad omtovert tot spelbord: Mens erger je niet, Ganzenbord, Airhockey, Pool-Biljart, Slangen en Adders en het Hengelspel. Vooral het ‘Hengelspel’ en het ‘Airhockey’ zijn leuke spellen om te spelen. Deze spellen geven namelijk echt een extra dimensie aan je iPad. ‘Ganzenbord’ en ‘Mens erger je niet’ zijn vooral digitale versies van een bordspel, maar dat hoeft de pret niet te drukken.  De Ipawn Jumbo spellen kosten € 9,99 per stuk en liggen in de winkel bij Phone House.  Wil je meer bordspellen voor op je iPad en is je budget ook iets groter? Kijk dan eens naar de GameChanger.

Duracells mobiele oplader

Altijd vervelend als je telefoon of tablet leeg is en er geen stopcontact in de buurt is. Duracell heeft daarvoor de oplossing met hun mobiele opladers. Er is een grote versie voor 5 uur extra gesprekstijd en een kleinere 3-uurs versie. De opladers zijn makkelijk in gebruik er zit een kabel bij met een usb naar mini- usb aansluiting. Ook is er een  verloopstekker voor micro usb bijgevoegd. Alleen voor je iPhone of iPod moet je een eigen kabeltje gebruiken.  De 5-uurs oplader bevat twee usb aansluitingen zodat je zelfs twee apparaten tegelijkertijd kan opladen. Duracell verkoopt de opladers op hun eigen website en kosten:  € 36,59 (5-uurs versie) en € 24,40 (3-uurs versie).

Lowdi

Afspelen via bluetooth, mooi design, compact en ook goed geluid. Lowdi is een speaker die het allemaal heeft. Net gelanceerd en ontwikkelt door Present Plus (van succesvol blogger Nalden) en designstudio Momkai. Met Lowdi kan je tot 8 uur lang muziek luisteren waar je maar wil. Ideaal voor op reis of gewoon voor thuis in de keuken. Hij heeft genoeg inhoud om een relatief grote ruimte van vol geluid te voorzien. Op de Lowdi.com kan je er eentje bestellen voor €99 en dat is niet veel als je ziet wat je er voor krijgt. Hieronder zie je Lowdi in animatie.

Olloclip

Voor mensen die fotograferen met hun telefoon naar the next level willen brengen. Met de Olloclip kan je drie verschillende lenzen over je telefoon schuiven en daarmee de vetste foto’s maken. De Olloclip is een fisheye, een wide angle en een macro lens in één. De lenzen zijn makkelijk in gebruik en leveren mooie foto’s en video’s. Daarnaast ziet de lens er mooi afgewerkt uit. Op olloclip.com kan je er eentje bestellen voor $ 69.99. Te gebruiken voor iPhone 4, 4s en 5. Hieronder een filmpje ter demonstratie.

Bluetooth gloves

Deze handschoenen maken het mogelijk om door je hand te telefoneren. Ja echt, telefoneren met je duim en pink als speaker en microfoon. Maak verbinding via bluetooth en off you go! Naast dat het heel handig is tijdens het fietsen, hardlopen en skien ziet het er ook gewoon hilarisch uit. Het uitbeeldend bellen wordt werkelijkheid. Voor €49,99 kan je een paar bestellen in het grijs of zwart bij hi-fun.com.

Hopelijk heb je wat aan de tips, voor meer tips en cadeau’s kan je natuurlijk ook altijd even bij Phone House binnenlopen. Heb jij nog een goede cadeautip? Laat het ons weten.

Share

Martijn

Google + schrijft op een toegankelijke manier over smartphones, apps, tablets, lifestyle en alles wat daar in de buurt komt. Met veel enthousiasme, plezier en een eigen mening zorgt hij dat je op de hoogte blijft. Heb je vragen, suggesties of een briljant idee? Martijn helpt je graag en is van vele markten thuis.
Twitter @Doev

Ook interessant