Bellen met Sinterklaas

Morgen is het al weer zover, één van de hoogtepunten van het jaar voor menig kind: pakjesavond. Sommige familie’s laten Sinterklaas persoonlijk langs komen op pakjesavond, maar dat gebeurd natuurlijk lang niet overal. Voor de mensen die daar geen zin in hebben is er  een oplossing.

De mensen van Digital Baboons hebben namelijk een applicatie ontwikkeld waarbij je vanaf de iPad en iPhone kan (video) bellen met Sinterklaas. Hoe dat werkt? Sinterklaas belt zogenaamd naar je vanuit de applicatie en stelt enkele vragen die elk kind kan beantwoorden (“En heb je dan ook al mooie cadeautjes gekregen van de Sint?”). Kijk hieronder even naar een voorbeeld.

Als je het een gesprek een persoonlijk tintje wil geven kan je ook zelf een tekst inspreken. Heel leuk om te doen, alleen lastig als je geen Sinterklaasstem hebt. Gelukkig is daar ook aan gedacht met  ‘Sint Voice pitching’ hierdoor word je stem vervormd naar die van Sinterklaas. Alleen jammer dat deze extra optie je € 0.89 kost. Vooral leuk voor de iets jongere kinderen lijkt mij, een iets ouder kind zal deze Sinterklaas niet meteen als geloofwaardig beschouwen. Maar ook leuk voor de iets oudere doelgroep dankzij de Voice Pitch. Spreek een goeie grap in voor één van je vrienden en laat de Sint de grap voordragen op je telefoon. Gegarandeerd lachen! Heb jij de app al geprobeerd? Plaats een link met jouw opname hieronder. De leukste plaatsen we op de blog en Facebook.

Share

Martijn

Google + schrijft op een toegankelijke manier over smartphones, apps, tablets, lifestyle en alles wat daar in de buurt komt. Met veel enthousiasme, plezier en een eigen mening zorgt hij dat je op de hoogte blijft. Heb je vragen, suggesties of een briljant idee? Martijn helpt je graag en is van vele markten thuis.
Twitter @Doev

Ook interessant