Behulpzame apps voor goede voornemens

goede voornemens

Gelukkig nieuwjaar! Het is weer januari en dat betekent vaak het begin van goede voornemens. Elk jaar stellen mensen weer goede doelen op om zichzelf te verbeteren. De meest bekende goede voornemens zijn stoppen met roken, afvallen en meer bewegen.  Heb jij ook goede voornemens opgesteld? Dan kun je vast wel wat extra hulp gebruiken. Hieronder hebben wij een aantal apps verzameld die jou een duwtje in de goede richting geven.

Afvallen: CalorieTeller Bubbu - AndroidBubba - Apple

Wanneer je graag wat kilo’s kwijtraakt in het nieuw jaar, kun je wel wat hulp gebruiken. Een handige app die je kunt gebruiken is de CalorieTeller. Met deze app houd je makkelijk en snel je dagelijkse calorieëninname bij. Scan de streepjescode op de verpakking van hetgeen dat jij wilt eten en zie meteen hoeveel calorieën er in zitten. Met deze app kun je daarnaast jouw dagelijkse beweging en vooruitgang vastleggen. Afvallen wordt een eitje met behulp van deze app!

goede voornemens

Gezonder eten: Mijn eetmeter Bubbu - AndroidBubba - Apple

Oké je bent volop aan het diëten en hebt volgens jou de gezondste ingrediënten ingeslagen, maar eet je echt wel zo gezond? Met de app van het voedingscentrum houd jij met een druk op de knop bij wat je allemaal eet. Ook krijg je zo meteen inzicht in alle voedingsstoffen die je binnenkrijgt en welke vitamines je extra binnen moet krijgen. Op deze manier is jouw goede voornemen natuurlijk een stuk makkelijker vol te houden.

goede voornemens

Meer bewegen: Hardlopen met Evy Bubbu - AndroidBubba - Apple

Ben jij geen echte sporter, maar wil je wel meer bewegen? Dan is deze app echt iets voor jou. Tijdens het hardlopen fluistert Evy tips in je oor en samen met haar bouw je een hardloopschema op dat precies bij je past. Het excuus dat je niet weet waar je moet beginnen is verleden tijd.

goede voornemens

Goede gewoonten: Streaks Bubbu - AndroidBubba - Apple

Heb je verschillende goede gewoonten opgesteld, maar wil je niet meerdere apps downloaden? Dan is de app Streaks echt iets voor jou! Met deze app kun je nieuwe gewoontes bijhouden in één overzicht. Wil je meer groenten eten? Vul dit simpelweg in bij taken en de app houdt dit gemakkelijk voor je bij. Ook bevat de app verschillende oefeningen die je thuis gewoon kunt doen, super handig dus.

goede voornemens

Stoppen met roken: Kwit Bubbu - AndroidBubba - Apple

Je hebt alles al geprobeerd om te stoppen met roken. Probeer dan de gratis app Kwit. In spelvorm helpt deze app jou om te stoppen met roken. De game bestaat uit 28 levels waarbij je verschillende achievements kunt ontgrendelen. Tussendoor krijg je steeds meer motiverende quotes en kun je snel en overzichtelijk jouw voortgang zien.  Heb je toch weer de drang om een sigaret op te steken? Schud simpelweg even met je telefoon en je krijgt een motiverende quote te zien.   

Welke goede voornemens heb jij dit jaar?

goede voornemens

 

Share

Ook interessant