8 smartphone fotografie tips

De zomervakantie is het moment dat je volop foto’s maakt. Die vakantiekiekjes hoef je niet meer met een aparte camera te nemen, je telefoon is meer van voldoende! Daarom hadden we het vorige week al over de beste camera apps voor Android, maar wellicht kun je de smartphone fotografie tips uit het filmpje hierboven ook toepassen nog specialere foto’s! 

Wie had verwacht dat een zonnebril voor de lens zorgt voor mooiere foto’s in direct zonlicht? Of om een heliumballon aan de telefoon vast te binden voor een prachtige uitzichtfoto (vergeet alleen niet om een extra touwtje aan de broek vast te binden voor het geval het koortje uit de handen glipt)? En wist je dat een cameralens en een schoenendoos samen een geweldige projector van de smartphone maken?

Fotografiewebsite COOPH kwam met deze 8 smartphone fotografie tips die je zelf thuis kunt uitvoeren! Bekijk het filmpje hierboven voor een gaaf effect op jouw vakantiekiekjes.

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant