De onmisbare WK 2014 apps

Nog ruim een week en het WK voetbal in Brazilië gaat los! Schoon dus nu je agenda op, haal je oranje kleren uit de kast, vul de WK-poules in en lees hier welke WK 2014 apps je moet installeren om helemaal bij te blijven. 

 

Oranje WK 2014 app oranje wk 2014 app android oranje wk 2014 app iOS

Weet jij welke wedstrijd wanneer speelt? En wie ingedeeld zijn in de teams? De Oranje WK 2014 app is een van de meest  complete apps van het moment. De app geeft per speelfase aan welke wedstrijden gespeeld worden, de opstelling van de teams (en reserves), de gevallen kaarten en goals en geeft de complete statistieken na afloop.

iphone oranje

Dit is een ideale app om je poule mee in te vullen, omdat je ook van de vriendschappelijke fase het balbezit, doelschoten en overtredingen terug kunt lezen. Maar ook tijdens het WK is deze app onmisbaar om alle informatie over de wedstrijden te volgen!

De Oranje WK 2014 app is beschikbaar voor Android en iOS

 

NOS FIFA WK 2014 oranje wk 2014 app android oranje wk 2014 app iOS

Wil je Live alles van het WK volgen? En wil je de belangrijke moment vanuit alle hoeken terugkijken? De discussie als na finale van het vorige WK zit er niet meer in, want met de NOS WK 2014 apps zit je bovenop de wedstrijd!

In het lijstje van de beste WK 2014 apps kunnen de apps van de NOS niet missen. NOS was al de beste app om de wedstrijd streamend op het toilet door te kijken, nu gaan ze nog een stap verder met het creëren van een second screen.

iphone nos

De normale wedstrijd kun je live streamen met de ‘gewone’ NOS app, maar met de nieuwe NOS FIFA WK 2014 app haal je nog meer uit de wedstrijden. Je kunt de belangrijke moment uit alle camerahoeken bekijken, je ziet het aantal tackles, leest over de kwaliteit van de verdediging, vergelijkt spelers en wordt op de hoogte gehouden over de wedstrijd met de Live steam.

Tijdens het WK heb je de NOS app nodig voor de live stream van het WK, maar laat vooral de FIFA WK App niet links liggen. Het zou zonde zijn om niet het maximale uit de wedstrijd te halen.

De NOS FIFA WK 2014 app is verkrijgbaar voor Android, iPhone en iPad.

ipad 1

 

365Scores 365Scores app android 365Scores app iOS

De internationale sport app 365Scores is sinds kort ook in het Nederlands verkrijgbaar en heeft als kers op de taart een speciale WK-sectie. Het grote voordeel van deze app is dat je niet alleen veel informatie over de wedstrijden terug kan kijken, maar dat je ook andere sporten kan volgen!

Lees in dit artikel meer over de uitgebreide mogelijkheden van deze app.

afb 365

Op welke manier ga jij de wedstrijden volgen? Met een biertje in de kroeg of houd je de smartphone/tablet ernaast? Laat het ons weten! Gelukkig maakt de manier waarop we kijken niks uit voor onze (overduidelijke) overwinning dit jaar! 😉

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant