Tele2 introduceert Online TV app

Goede Tijden kijken, of toch die spannende voetbalwedstrijd? Klanten met interactieve televisie van Tele2 hoeven geen ruzie meer te maken over het televisieprogramma. Tele2 heeft voor haar gebruikers een app uitgebracht waarmee ze naast hun vaste tv ook live televisie kunnen kijken op drie smartphones of tablets. 

Een Online TV app kenden we al bij onder andere KPN, Ziggo en Telfort. Nu ook Tele2 zich bij deze internetaanbieders heeft toegevoegd is de service beschikbaar voor een grotere groep Nederlanders in elke prijsklasse. De TV app van Tele2 biedt klanten keuze uit 14 populaire zenders die via het Wifi netwerk te bekijken zijn.

Tele2 heeft de app ontwikkeld met behulp van 200 klanten. Deze klanten hebben de functionaliteiten bepaald en hebben ervoor gezorgd dat het gebruiksgemak voorop staat. Uit de betaversie is gebleken dat klanten vooral interesse hadden in de Nederlandse zenders NPO1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7 en 8, SBS6 en 9, Veronica, Net5, Fox, 24Kitchen en National Geographic Channel. Diensten als Uitzending Gemist zijn niet meegenomen in de app, aangezien het testpanel aangaf dat ze hiervoor liever een losse app gebruiken. Klik hier voor het volledige zenderoverzicht en de functionaliteiten. 

De app is beschikbaar voor ADSL- en Glasvezelklanten van Tele2 die gebruik maken van interactieve TV . Om de app te gebruiken is een MijnTele2-account vereist.

Download:
iOS iOS
Android Android

telefoons

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant