Sport app 365Scores

Tijdens deze sportzomer kan geen sport app je te veel zijn. Laatst hadden we een blog geschreven over de beste apps voor het WK, maar deze apps zijn tijdelijk interessant. Als liefhebber van de ‘gewone’ voetbalcompetities of van compleet andere sporten heb je al gauw een handjevol apps op je telefoon. Gelukkig is onlangs de internationale sport app 365Scores in het Nederlands uitgebracht, waarmee je zelf bepaalt welke sporten en teams je volgt. Een extra voordeel: je kunt hiermee ook het WK2014 volgen! ­čśë

Nog een sport app?

Heel simpel: ja, nog een sport app. Maar wel een volledige!

Veel sport apps richten zich op een sport, competitie of team en gaat niet veel verder. Bij de internationale app 365Scores kies je zelf welke sporten en teams je wil volgen en van welke wedstrijden je real time notificaties ontvangt. Je stelt per team of je een update wil hebben en op welke momenten van de dag je gestoord wil worden. Daarnaast bevat de app video’s van de belangrijke momenten, alle statistieken van de wedstrijd, het team en de competitie en info over de zender waarop de wedstrijd uitgezonden wordt.

Het sociale aspect is zeker een leuke toevoeging aan de wedstrijden. Er is een mogelijkheid om een account te maken om met je vrienden priv├ę te chatten, maar elke wedstrijd heeft ook een Facebook plugin voor commentaar. Zo ben je altijd in gesprek met liefhebbers, zelfs als je de wedstrijd alleen kijkt.

De  grootste sport in Nederland, voetbal, wordt zeer uitgebreid behandeld in de app. 365Scores geeft informatie van het WK, de Jupiler League en de Eredivisie. Ben je een liefhebber van internationale sport, dan kun je kiezen uit een van de 20 andere voetbalcompetities als bijvoorbeeld de Deutsche Bundesliga of de Engelse Premier League.

afb 365

WK2014

Wellicht ten overvloede, maar er is op het moment ook een uitgebreide WK2014 selectie in de app. Wanneer je de app download ben je automatisch al liefhebber van het Nederlandse team (hoe kan het ook anders) en krijg je uitslagen, speler- en teamstatistieken, nieuws, video’s en tweets van het WK. Natuurlijk staat ook het uitgebreide speelschema in de app en zie je direct op de hoofdpagina wie de volgende tegenstander is.

Andere sporten

Ook andere sporten worden behandeld in de app. De app biedt ondersteuning aan de volgende sporten:
– Voetbal
– Basketbal
– Tennis
–┬áIJshockey
– Handbal
– American Football
– Baseball
– Volleybal
– Rugby

Hopelijk komen hier in de toekomst nog extra sporten bij. Liefhebbers van het WK Hockey, waar wij Nederlanders toch zeer goed in zijn, kunnen helaas niet terecht bij deze app. Maar wat niet is, kan altijd nog komen! En we hopen dit zeker!

Download

365Scores is beschikbaar voor:
365Scores app android Android
365Scores app iOS iOS

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, idee├źn of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant