Snake komt naar de smartphone met Snake Rewind

Snake, één van de meest gespeelde telefoongames aller tijden, komt terug! Het immens populaire spel Snake was vroeger een belangrijke reden om een Nokia te kopen, maar het vervolg komt gelukkig wel naar alle platformen. Op 14 mei wordt Snake Rewind uitgebracht voor iOS, Android en Windows Phone. 

Taneli Armento, de ontwikkelaar van Snake voor Nokia, heeft samen met Rumulus Design de game ‘Snake Rewind’ ontwikkeld. Net als de oorspronkelijke Snake krijgt het nieuwe spel dezelfde intuïtieve gameplay, maar dan aangevuld met nieuwe visuele effecten en extra features. Zo is het bij de nieuwe versie mogelijk om het spel terug te spoelen na een crash en zijn er nieuwe fruitsoorten beschikbaar. Het spel bestaat uit 10 levels die te unlocken zijn na het afronden van specifieke missies. Ook wordt het mogelijk om tegen vrienden te spelen en kun je terecht komen op de high score lijst.

screens

 

In het verleden zijn er al meer (onofficiële) varianten van Snake uitgebracht voor de verschillende smartphone platformen. Een populaire app is bijvoorbeeld Snake 2K, waarbij het hele scherm opgevuld werd door een Nokia 3310 om het spel te kunnen spelen. In tegenstelling tot deze app maakt Snake Rewind gebruik van het hele scherm om de slang te besturen.

Snake Rewind wordt op 14 mei uitgebracht voor iOS, Android en Windows Phone. De app is gratis te downloaden, maar biedt wel mogelijkheid tot in-app aankopen.

 

 

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant