Snake

Snake, wie heeft dit spel vroeger niet gespeeld? Alleen dit spel was al een reden om toch een Nokia telefoon te kopen. Tegenwoordig wordt het niet meer standaard op telefoon bijgeleverd, maar gelukkig is het wel te downloaden als app!

Snake 1  Snake '97 voor Android Snake '97 voor iOS  WPsmall

Bij de app Snake ’97 ben je een slang die voedsel uit een veld moet verzamelen. De speler kan met de knoppen van de telefoon het hoofd van de slang naar boven, beneden, links of rechts bewegen en de slang volgt dan vanzelf. Bij elk stukje voedsel dat de slang op eet verdien je een punt en wordt de slang langer. Na een aantal punten ga je een level omhoog, gaat de slang sneller en verdien je meer punten per stuk voedsel. Het spel eindigt als je de muren raakt of als je de in de staart van de slang bijt.

snake 97screens

De game is zo traditioneel mogelijk gehouden. Het is precies dezelfde game als Snake 1 van vroeger: het formaat van het scherm is klein gehouden en de rest van je display wordt opgevuld door een Nokia telefoon die je gebruikt om de slang te besturen.

Download
Android – Gratis met advertenties
iOS – Gratis met advertenties
Windows Phone – € 0,99 (je kunt met de trial versie tot 250 punten gratis spelen)

 

Snake II  Snake '97 voor Android Snake '97 voor iOS  WPsmall

De app Snake 2K is van dezelfde maker als van Snake ’97, maar dan in de vorm van Snake II. Bij deze app kan de slang wel door muren heen en komen er af en toe beestjes in het scherm die je (als je snel genoeg bent) extra punten geven. Ook kun je bij deze game doolhoven instellen om de moeilijkheidsgraad omhoog te halen.

snake2k screens

Download
Android – Gratis met advertenties
iOS – Gratis met advertenties
Windows Phone – € 0,99 (je kunt met de trial versie tot 250 punten gratis spelen)

 

Eindelijk kun je weer je oude vertrouwde game spelen! Wat is jouw high score? En met welke versie van Snake? Laat het ons weten!

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant