Sinterklaas is weer in het land!

sinterklaas-apps

Yes! Sinterklaas is vanaf vandaag weer in het land. Voor kinderen breekt de leukste tijd van het jaar weer aan. Tijd om een verlanglijstje met al jouw wensen te maken en uit volle borst mee te zingen met de leukste sinterklaasliedjes! Bij Phone House zijn natuurlijk ook hartstikke gek op Sinterklaas en speciaal daarom hebben wij een aantal leuke Sinterklaas-apps in dit blogartikel uitgelicht.

Verlanglijstjes Bubbu - AndroidBubba - Apple

Voordat pakjesavond plaatsvindt moeten er natuurlijk verlanglijstjes gemaakt worden zodat de Sint op de hoogte is van al jouw wensen! Om deze app te kunnen gebruiken moet je een account aanmaken op lootjestrekken.nl. Hier kun je je verlanglijstje invullen en vervolgens lootjes trekken.  Ook heb je op deze manier altijd het verlanglijstje van anderen bij de hand, waardoor je onderweg de verlanglijstjes kunt checken en tegelijkertijd de leukste cadeaus kunt shoppen! Heb je geen inspiratie of specifieke wensen? Neem dan eens een kijkje bij de cadeauvoorstellen. Voor Android is er de Gifthings-app. Hiermee kun je in een handomdraai een verlanglijstje maken en deze delen met familie en vrienden.

sinterklaas-apps

Lootjes trekken Bubbu - AndroidBubba - Apple

Zodra de Sint in het land is, begint het gedoe rondom lootjes trekken weer. Dat is met deze app verleden tijd! De app Lootjes Trekken doet eigenlijk al het werk voor je. Het enigste wat jij zelf moet doen is de namen en e-mailadressen van alle deelnemers invullen en de app doet de rest. Met deze Sinterklaas-app trek jij nooit meer dezelfde als vorig jaar of jezelf! Een handige bijkomstigheid is dat je het lootje met wensen op deze manier niet zomaar kwijtraakt!

sinterklaas-apps

Sinterklaasliedjes Bubbu - AndroidBubba - Apple

Wat is er nu leuker dan uit volle borst mee te zingen met verschillende sinterklaasklassiekers? Niks dus. Er zijn verschillende apps die je kunt downloaden waaronder de iSint-app voor iOs en de Sinterklaasliedjes Minidisco-app voor Android. Met deze Sinterklaas-apps zing je binnen no-time mee met alle Sinterklaasliedjes!

sinterklaas-apps

Bellen met Sinterklaas Bubbu - AndroidBubba - Apple

Met deze app heb je rechtstreeks verbinding met Sinterklaas. Vraag hem bijvoorbeeld waar Piet de pakjes verstopt heeft of wanneer hij bij jullie thuis komt. Of stuur de Sint een sms als je niet zo van bellen houdt.

sinterklaas-apps

Sinterklaasjournaal Bubbu - AndroidBubba - Apple

Natuurlijk is er dan ook nog het leukste journaal van Nederland, het Sinterklaasjournaal. Via de NPO-app blijf je elke dag op de hoogte over het laatste sinterklaasnieuws. Je kunt het Sinterklaasjournaal zowel live als via de gemist-functie volgen. Zo mis je geen enkele uitzending!

 

Share

Ook interessant