Overal TV kijken met KPN iTV Online app

KPN start vandaag met de uitrol van een vernieuwde iTV Online app, waarmee klanten overal live televisie kunnen kijken op de smartphone of tablet. Met de huidige versie van de iTV Online app kunnen KPN Alles-in-1 klanten al thuis op de mobiel of tablet tv kijken. Hiervoor is nu nog een connectie met het wifi netwerk nodig, die automatisch herkend wordt door de app. Met de nieuwe update is het voortaan ook mogelijk om buitenshuis tv te kijken, gewoon via wifi of mobiel internet. 

Bij KPN kon je al langer tv kijken via de mobiel, wat een uitkomst is voor wanneer je net een serie wil kijken terwijl iemand anders al de tv geclaimd heeft. In november vorig jaar is deze dienst uitgebreid met het terugkijken van opgenomen programma’s op de smartphone, tablet of pc. Nu wordt de service ook buiten de deur uitgebreid en geeft je persoonlijke login toegang tot jouw televisie, waar je ook bent. Kijk live- of opgenomen televisie in de trein, op vakantie of in de wachtkamer. Wachten wordt leuk!

De update van KPN iTV online past goed bij de nieuwe strategie van KPN, waar mobiel internet centraal staat. Wanneer je naast KPN Alles-in-1 ook een KPN of Hi abonnement hebt, krijg je al langer een dubbel zo hoge databundel. Daarnaast heeft het netwerk onlangs nieuwe abonnementen aangekondigd waarbij de databundels voor nieuwe en bestaande klanten fors omhoog gegaan zijn. Zo wordt de hoogste bundel van 10GB in combinatie met Alles-in-1 gratis verhoogd naar een databundel van 20GB per maand! En die 4G data kun je nu goed gebruiken om overal televisie te kijken.  

KPN gaat onderweg tv kijken gefaseerd aanbieden. Vandaag krijgen de eerste klanten toegang tot de vernieuwde iTV Online app. Uiterlijk 7 maart kunnen alle KPN Alles-in-1 klanten gebruik maken van de nieuwe dienst.

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant