Handige opruim-apps

handige opruim-apps

In het teken van ruim-je-bureau-op-dag hebben wij een aantal handige opruim-apps verzameld. Het aan kant maken van je bureau/ huis/ slaapkamer is namelijk niet zo makkelijk als je zou denken. Met deze tips is jouw huis binnen no-time spik en span!

ChormaBubba - Apple

Ben je het beu om jouw huis steeds alleen te moeten schoonmaken? Dan is de app Chorma echt iets voor jou. Met behulp van deze app kun je familieleden verschillende klusjes toewijzen. Zodra je een aantal taken hebt voldaan, stelt de app een groepsactiviteit voor om je te belonen. Dit kan een gezellig avondje zijn of een heerlijk etentje.  Zo is het altijd overzichtelijk wiens taak het was om het vuilnis op maandagmorgen buiten te zetten!

handige opruim-apps

Slim Huishouden Bubbu - AndroidBubba - Apple

Met deze app hoef je niet je hele huis in één keer op te ruimen. De taken worden over het jaar verdeeld. Hierdoor hoef je niet net voor dat bezoek én de ramen én de deuren af te doen, maar zijn deze op schema schoongemaakt. Zo hoef je nooit iets in te halen en kun je direct beginnen aan het op orde maken van je huis.

handige opruim-apps

OurHome Bubbu - AndroidBubba - Apple

Dit is geen schoonmaak-app, maar wel een organiseer-app. Een agenda is niet meer nodig met deze app. Je voegt gewoon je hele familie toe aan deze planner zodat je alle afspraken van jouw familie hebt. Kun je gelijk je bureau een stuk leger maken.

handige opruim-apps

Clean My House Bubbu - Android

Met behulp van deze app Clean My House is het organiseren en plannen van boodschappen en dagelijkse huishoudelijke taken een eitje! Ook kun je een vaste routine aanbrengen in de app. Zo kun je per week selecteren wat er op welke dag moet gebeuren. Ook kun je herhaalde taken instellen. Super handig dus!

Gebruik jij nog andere handige opruim-apps?

handige opruim-apps

Share

Ook interessant