Goedkoop eten deze kerst!

Van alle maanden is de decembermaand één van de duurste: veel vrienden over de vloer, cadeautjes, extra (kerst)versieringen, vuurwerk en heel veel eten. Alsof het niet duur genoeg kan is de kerst ook het ideale moment om luxe gerechten te maken, zodat je aan de familie kunt bewijzen dat je echt niet elke avond een magnetronmaaltijd opwarmt. Maar kan dit culinair experimenteren niet goedkoper? 

Goedkoop eten hoeft niet gelijk ongezond te zijn; je moet alleen kritisch kijken wat je koopt! Er zijn zo veel aanbiedingen in de supermarkten, waarom bundelen we de aanbiedingen per supermarkt niet en maken daar onze gerechten niet naar? En zo is het idee van de app Koken met Aanbiedingen geboren.

Elke dag zijn Gijs, Borre en Jordi, het team achter Koken met Aanbiedingen, druk in de weer met jouw avondmaal. Ze kijken dagelijks naar de aanbiedingen van alle supermarkten en maken hier heerlijke gerechten van. Nadat je jouw vaste supermarkten geselecteerd hebt zie je gelijk welke ingrediënten bij jouw super in de aanbieding zijn, welk gerecht je ervan kunt bereiden en hoeveel je bespaart. De app geeft elke dag nieuwe tips en zorgt dus voor een variërende, gezonde, maar vooral ook goedkope leefstijl.

Het nieuwe concept brengt gezond eten op tafel voor een goede prijs en pakt daarvoor zo veel mogelijk ingrediënten in de aanbieding mee. Het team achter de app verzint de gerechten niet alleen, maar ze koken het ook gelijk voor een foto en een proef-sessie. Pas als het gerecht helemaal aan hun standaard voldoet zullen ze het recept publiceren.

screens

 

Koken met Aanbiedingen haalt de ingrediënten uit de folders van de Albert Heijn, Lidl, Jumbo, Aldi, C1000, Plus, Dirk en Coop. Het mooie van deze recepten is dat de ingrediënten maar van één supermarkt afkomstig zijn, zodat je niet vier verschillende supers af moet gaan voordat je het gerecht kunt bereiden. Goedkoop eten met kerst was nog niet eerder zo makkelijk. Welk gerecht gaan jullie maken?

 

Download

De app is beschikbaar voor Android of iOS.
Maar ook de website werkt zeer prettig op de mobiele telefoon.

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant