De nieuwste games van dit moment!

nieuwste games

Gamen op smartphones wordt steeds populairder. De ontwikkelaars van Android en Apple zijn dan ook altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe updates zodat je nog beter kunt gamen op je smartphone. Het is dan ook niet gek dat er elke maand nieuwe games in de Play Store en Apple Store uitkomen. Wij hebben een aantal van de nieuwste games uitgelicht.

1. King Crusher Bubbu - AndroidBubba - Apple

Het doel van deze game is om verschillende koningen te verslaan. Dit doe je door erop uit te trekken in de fictieve wereld en zo lang mogelijk te overleven terwijl je wordt aangevallen door allerlei monsters. Door het verschuiven van avonturiers kun je de vijand verslaan.

nieuwste games

2. Angry Birds Dream Blast Bubbu - AndroidBubba - Apple

Bij Angry Birds Dream Blast moet je verschillende puzzels oplossen door balletjes van dezelfde kleur weg te tikken. Als je genoeg balletjes in één keer weg wegtikt, verschijnt er een boos vogeltje. Wacht tot er meerdere boze vogeltjes in het beeld verschijnen door genoeg balletjes weg te tikken en zorg voor een ware explosie. De puzzels worden steeds moeilijker waarbij je steeds minder vaak mag tikken. Tot wel level kom jij?

nieuwste games

3. Hang Line: Mountain Climber Bubbu - AndroidBubba - Apple

Oh oh! Er gaat een heleboel mis in de bergen van Hang Line. Er moeten mensen gered worden en materiaal dat je moet verzamelen ligt op de meest onmogelijk bereikbare plekken. Gelukkig ben jij als Mountain Climber super snel en handig met een slingerhaak, waardoor jij je (met enige moeite) de bergen trotseert.  Helaas zorgt jouw haak ervoor dat ijs direct uit elkaar valt en stenen naar beneden komen, hierdoor moet je steeds weer in beweging blijven.

nieuwste games

4. Alien: Blackout Bubbu - AndroidBubba - Apple

In deze nieuwe game moet je zien te overleven op een schip waar een gevaarlijke alien ronddwaalt. Jouw karakter zit vast in een ventilatieschacht. Gelukkig kun je zelf vanaf een afstand meekijken via de camera’s op het schip om zo deuren te besturen. Zelf zit je vast in een ventilatieschacht, maar gelukkig kun je vanaf afstand meekijken via de camera’s en deuren besturen.

nieuwste games

5. Oceanhorn Bubbu - AndroidBubba - Apple

Ben je een Legend of Zelda-fan ? Dan is het spel Oceanhorn misschien wel iets voor jou. Het spel bestaat uit verhalende en geweldige beelden. Verken eilanden van onbekende zeeën, los puzzels op en ontdek geheimen! Ontdek de zee en de echte avonturier in je met dit nieuwe spel!

nieuwste games

6. Super Mario Run Bubbu - AndroidBubba - Apple

YES! Er is een nieuwe Nintendo game, Super Mario Run. Dit spel heeft veel van de klassieke elementen van de originele Mario-spellen, maar dan in een nieuw jasje. Verzamel munten en speel Mario zoals nooit te voren!

Welke van deze nieuwste games ga jij spelen?

nieuwste games

Share

Ook interessant