De beste apps voor de kerst

apps voor de kerst

De feestdagen zijn aangebroken vol gezelligheid, lekker eten, kerstlichtjes en gezellig samenzijn met familie. We hebben de beste kerst apps voor jou geselecteerd om in de sfeer te komen voor de feestdagen.

Advent 2018 Bubbu - AndroidBubba - Apple

Wie houdt er niet van? Zo’n fijne kalender waarmee je het aftellen nog leuker maakt door elke dag een snoepje of chocolaatje te ontvangen. Helaas kun je door je smartphone heen geen snoep ontvangen, maar de advent 2018 app heeft daar wat op gevonden. Open iedere dag een nieuw deurtje om af te tellen naar kerst met 25 kerstspelletjes.

Sky Radio – Christmas Station Bubbu - AndroidBubba - Apple
Sky Radio staat bekend als de kerst-radiozender. Door middel van de app kun je overschakelen naar de kerst-zender en ben je in staat om de hele dag te genieten van de beste kerstnummers. Deze app is zowel geschikt vóór- als tijdens de kerstdagen. Kom alvast in de sfeer met Mariah Carey of Wham.

de beste apps voor de kerst

ElfYourself Bubbu - AndroidBubba - Apple
Door middel van deze app kun je jouw eigen kerstvideo’s maken. Plak het gezicht van jouw vrienden en-/of familie op de elfjes en laat ze vervolgens dansen. Het resultaat is een lachwekkend filmpje speciaal voor de kerstdagen.

13Christmas Photo Frames Bubbu - AndroidBubba - Apple
Upgrade jouw foto’s naar de ultieme kerstfoto’s door middel van de Christmas Photo Frames. In deze app vind je een enorme verzameling van prachtig ontworpen kerst fotolijsten en effecten. Geef jezelf een te gekke kerstmuts of laat het sneeuwen!

de beste apps voor de kerst
Kerstman stemvervormer Bubbu - AndroidBubba - Apple
Altijd al willen klinken als de kerstman? Of wil je een speciale boodschap inspreken voor je kinderen namens de kerstman zelf? Met de kerstman stemvervormer klink jij net zoals de kerstman. HO HO HO vrolijk kerstfeest!

beste apps voor de kerst

Foodie Bubbu - AndroidBubba - Apple
Tegenwoordig doen we niks liever dan mooie foto’s maken van ons eten. En natuurlijk wil je dit al helemaal met de feestdagen waarbij de diners nog mooier zijn dan normaal. Gelukkiger is er de Foodie app die speciaal ontwikkeld is voor het fotograferen van eten. De app geeft je aanwijzingen tijdens het fotograferen en zorgt ervoor dat jij het perfecte plaatje hebt van je instagramwaardige kerstmaaltijd!
de beste apps voor de kerst

Wat ga jij doen met de kerstdagen? Met onze tips voor leuke kerst apps verveel jij je geen minuut!

Share

Ook interessant