De beste apps voor de kerst

Nu de Sint het land heeft verlaten is het weer tijd voor de kerstboom, kerstlichtjes en gezellig samenzijn met familie. We hebben de beste kerst apps voor jou geselecteerd om alvast in de sfeer te komen voor de feestdagen. 

Advent 2017
Wie houdt er niet van? Zo’n fijne kalender waarmee je het aftellen nog leuker maakt door elke dag een snoepje of chocolaatje te ontvangen. Helaas kun je door je smartphone heen geen snoep ontvangen, maar de advent 2017 app heeft daar wat op gevonden. Open iedere dag een nieuw deurtje om af te tellen naar kerst met 25 kerstspelletjes.
Geschikt voor zowel Android als IOS

Advent App 2017

Sky Radio – Christmas Station
Sky Radio staat bekend als de kerst-radiozender. Door middel van de app kun je overschakelen naar de kerst-zender en ben je in staat om de hele dag te genieten van de beste kerstnummers. Deze app is zowel geschikt vóór- als tijdens de kerstdagen. Kom alvast in de sfeer met Mariah Carey of Wham.
Geschikt voor zowel Android als IOS

Sky Radio app

Elf Yourself
Door middel van deze app kun je jouw eigen kerstvideo’s maken. Plak het gezicht van jouw vrienden en-/of familie op de elfjes en laat ze vervolgens dansen. Het resultaat is een lachwekkend filmpje speciaal voor de kerstdagen.
Geschikt voor zowel Android als IOS

13Christmas Photo Frames
Upgrade jouw foto’s naar de ultieme kerstfoto’s door middel van de Christmas Photo Frames. In deze app vind je een enorme verzameling van prachtig ontworpen kerst fotolijsten en effecten. Geef jezelf een te gekke kerstmuts of laat het sneeuwen!
Geschikt voor zowel Android als IOS

Kerstman stemvervormer
Ooit al willen klinken als de kerstman? Of wil je een speciale boodschap inspreken voor je kinderen namens de kerstman zelf? Met de kerstman stemvervormer klink jij net zoals de kerstman. HO HO HO vrolijk kerstfeest!
Geschikt voor zowel Android als IOS

Foodie
Tegenwoordig doen we niks liever dan mooie foto’s maken van ons eten. En natuurlijk wil je dit al helemaal met de feestdagen waarbij de diners nog mooier zijn dan normaal. Gelukkiger is er de Foodie app die speciaal is ontwikkeld voor het fotograferen van eten. De app geeft je aanwijzingen tijdens het fotograferen en zorgt ervoor dat jij het perfecte plaatje hebt van je bord!\
Geschikt voor zowel Android als IOS

 

Share

Tags: ,


Over de auteur


Top ↑