6 beste Sinterklaas apps

Kinderen hebben het er al een tijd over, in de supermarkten kun je er al weken niet meer omheen, maar het is zo ver: Sinterklaas is in het land!  Om helemaal in de stemming te komen voor dit feest, hebben we de 6 beste Sinterklaas apps voor jong en oud in kaart gebracht. Van video’s tot recepten! 

  

Handig

[one_fourth   ]rijmwoorden afbeelding [/one_fourth] [three_fourth_last]

Rijmwoorden

Dichten is een kunst, je kunt het niet verwachten dat iedereen het even makkelijk kan. Moet je komende maand dan toch dichten voor bijvoorbeeld surprises en heb je moeite met rijmwoorden zoeken, kan de gratis app ‘ Rijmwoorden’ je uit de brand helpen. Voer een woord in je ziet gelijk een lijst met rijmende woorden. Handig!

Download:
Android 
Android (gratis)[/three_fourth_last]

[one_fourth]sint chef[/one_fourth] [three_fourth_last]

Sint chef

Sinterklaas is niet compleet zonder snoepgoed. En wat is nou leuker dan dit zelf te maken? In de app Sint Chef staan meer dan 30 heerlijke Sinterklaasrecepten om zelf snoepgoed te maken! De recepten zijn overzichtelijk opgebouwd met foto’s, zodat je niet de fout in kan gaan. Leuk en vooral ook lekker!

Download:
iOS iOS (€ 1,99)

[/three_fourth_last]

 

Voor de kinderen

[one_fourth]club sint[/one_fourth] [three_fourth_last]

Club van Sinterklaas

De officiele app van de Club van Sinterklaas is een onmisbare app voor kinderen tussen de 3 en 8 jaar. In de app (bekend van tv) kunnen kinderen Sinterklaas spelletjes spelen, muziek luisteren, filmpjes kijken en luisteren naar de voorleesverhalen van de Sint zelf. 

Download
Android Android (gratis)
iOS iOS (gratis) [/three_fourth_last]

  [one_fourth]isint[/one_fourth] [three_fourth_last]

iSint

Wil je zeker zijn dat er wat in je schoen beland? Dan moet je natuurlijk wel een liedje zingen. Tijd voor een opfriscursus dus. In de app iSint staan de songteksten van alle Sinterklaasliedjes bij elkaar, zodat je gezellig mee kunt zingen met de kinderen. 

Download:
iOS iOS (gratis)
 [/three_fourth_last]

 

Games

[one_fourth]rollende pepernoot[/one_fourth] [three_fourth_last]

Rollende pepernoot

In het spel Rollende Pepernoot ben je een Piet die achterna gezeten wordt door een grote pepernoot! Verzamel alle cadeaus en probeer niet van het dak te vallen. Sinterklaas wacht je aan het einde van een level op met een beoordeling. Een leuk spel voor jong en oud!

Download:
Android Android (gratis)
iOS iOS (gratis)
 [/three_fourth_last]

  [one_fourth]HELP de sint[/one_fourth] [three_fourth_last]

Help de Sint

Wat doe je als de inpakmachine van Sinterklaas kapot is? Help de Sint om alle pakjes in de juiste zak te stoppen. Het spel heeft meer dan 80 levels en worden steeds moeilijker. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Download
Android Android (gratis)
iOS iOS (gratis)
 [/three_fourth_last]

Share

Bart

is de social media marketeer van Phone House. Hij is dagelijks actief op Twitter en Facebook en houdt de ontwikkelingen in telecomland bij zodat jullie altijd de nieuwste, leukste en nuttigste blogposts kunnen lezen. Heb je vragen, ideeën of opmerkingen over dit blog? Stel ze gerust via socialmedia@phonehouse.nl en Bart voorziet je persoonlijk van een antwoord!

Ook interessant