5x Leuke woordspel-apps

woordspel-apps

Het is vandaag Scrabble Day! Ter ere van deze dag hebben we voor alle woordspel-liefhebbers 5 leuke woordspel-apps op een rijtje gezet waarmee je je uren kunt vermaken.

1.Scrabble Bubbu - AndroidBubba - Apple

De app Scrabble kan natuurlijk niet ontbreken op Scrabble Day! Dit te gekke woordspel kun je in verschillende talen spelen om je steeds uit te dagen. Zo kun je dit spel onder andere in het Engels, Nederlands, Frans, Italiaans of Spaans spelen. Speel tegen vrienden en kijk wie de beste meeste punten kan behalen.  Wil je niet weer tegen die ene vriend spelen? Dan kun je natuurlijk ook in je eentje spelen.

woordspel-apps

2.Letris Bubbu - AndroidBubba - Apple

Letris werkt bijna hetzelfde als Tetris, maar dan met woorden. Maak razendsnel horizontaal, diagonaal en verticaal woorden voordat de letters vallen. Dit is woorden maken op een heel ander niveau. Daarnaast kun je nog kiezen uit drie verschillende varianten.Wil je jezelf nog meer uitdagen? Kies er dan voor om het spel bijvoorbeeld in het Engels, Spaans, Italiaans of Duits te spelen.

woordspel-apps

3.Wordfeud Bubbu - AndroidBubba - Apple

Een woord-app die echt niet mag ontbreken is natuurlijk Wordfeud. Deze app werkt net als digitale Scrabble. Je kunt spelen met mensen uit hele wereld, maar ook tegen je eigen vrienden.  Daarnaast is er ook een chatfunctie, waardoor je ook gezellig met vrienden kunt chatten. Probeer zo veel mogelijk punten te verzamelen. Tip: probeer het woord ‘quatsch’ te leggen en verzamel ontzettend veel punten!

woordspel-apps

4.Woordzoeker Bubbu - AndroidBubba - Apple

Dit spel is geschikt voor zowel jong als oud. Je kunt oneindig spelen met dynamische roosters en je moet op zoek gaan naar woorden die elkaar kruisen. Ze kunnen achterstevoren, horizontaal, diagonaal en verticaal staan. Met elk woord dat je verzamel je punten. Ook kun je verschillende thema’s kiezen om het zoeken nog leuker te maken.

woordspel-apps

5. Ruzzle Bubbu - AndroidBubba - Apple

Deze app behoort ook tot de leukste woordspel-apps. Ruzzle is eigenlijk hetzelfde als het bekende spel Boggle. Het is een snel spel en is daardoor ook geschikt voor echte snelheidsduivels. Daag je vrienden of willekeurige spelers en kijk wie de meeste punten kan halen! Ruzzle kan daarnaast in 14 talen worden gespeeld.

Wil je meer tips en tricks? Houd dan ons blog in de gaten!

woordspel-apps

Share

Ook interessant