5x Superhandige muziek-apps!

muziek-apps

Ben jij een echte muziekliefhebber en luister jij het liefst altijd en overal naar jouw favoriete muziek? Een goede muziek-app kan dan natuurlijk niet ontbreken op je smartphone. Er is heel veel keuze, waardoor je vaak de bomen door het bos niet meer ziet. Speciaal voor alle muziekliefhebbers hebben wij een aantal goede muziek-apps op een rijtje gezet!

1. Spotify Bubbu - AndroidBubba - Apple

De app Spotify is al jaren razend populair. Dat is ook niet gek: je kunt er namelijk gratis muziek mee streamen. Wanneer je een Spotify-abonnement neemt kun je onbeperkt muziek luisteren zonder reclames. Daarnaast kun je met een abonnement offline muziek opslaan zodat je minder data verbruikt, wel zo handig dus. Een Spotify-abonnement kost 9,99 euro per maand en is de eerste maand gratis.

muziek-apps

2. Shazam Bubbu - AndroidBubba - Apple

Een totaal andere muziek-app is Shazam. Je kent het wel: je hoort op de radio een superlekker nummer, maar hebt geen idee wat de titel of de artiest is. Dankzij Shazam kom je binnen een paar seconden achter de titel en de artiest van jouw nieuwe favoriete nummer. De app is daarnaast gratis, waardoor het zeker een must-have is voor elke muziekliefhebber!

muziek-apps

3. Apple Music Bubbu - Android

Deze app is ook zeker een aanrader. Apple Music heeft een enorm groot muziekaanbod en ziet er daarnaast mooi uit. Iets wat wij altijd erg prettig vinden van Apple. Met deze app heb je toegang tot meer dan 40 miljoen nummers die je ook offline kunt opslaan om data te besparen. Daarnaast kun je dankzij deze app exclusieve Apple Music video’s, optredens en documentaires bekijken. Deze app biedt dus veel meer dan muziek alleen! Het abonnement is de eerste drie maanden gratis, daarna betaal je €9,99 per maand. De app is op Apple-toestellen standaard geïnstalleerd.

muziek-apps

4. Soundcloud Bubbu - AndroidBubba - Apple

Als echte muziekliefhebber luister je natuurlijk niet alleen naar de laatste hits: je ontdekt ook graag onbekende dj’s en artiesten. Wanneer dit het geval is, is de app Soundcloud echt iets voor jou. In deze app vind je eindeloos veel remixen van nieuwe en oude hits, volledige sets van bekende en onbekende artiesten en overweldigende mash-ups. Ook kun je met deze app simpel en snel jouw eigen materiaal uploaden, waardoor jij ook de kans maakt op de nieuwe Martin Garrix of Armin van Buuren te worden!

muziek-apps

5. TuneIn Radio Bubbu - AndroidBubba - Apple

Een totaal andere muziek-app is TuneIn Radio. Met deze app luister je, zoals de naam al doet vermoeden, naar de radio. Zo kun je ook onderweg altijd naar jouw favoriete radiostation luisteren. Hierdoor ontdek je natuurlijk ook meteen de nieuwste hits.

Welke van de bovenstaande muziek-apps ga jij binnenkort gebruiken? Heb je nog andere tips voor gave muziek-apps: laat het ons vooral weten!

muziek-apps

Share

Ook interessant